Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 zuaa said: Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Jetix Çocuk Oscarları" törenine Hadise damgasını vurdu. Yaklaşık 150 bin çocuğun oyuyla "En Sevilen Kadın" Şarkıcı seçilen Hadise törene gelmeyince ödülünü, törenin yapıldığı Akatlar Kültür Merkezi'nin Sivaslı çaycısı Mustafa Ezik aldı. Jetix yetkilileri, Hadise'nin danışmanları önce "Ödülü istemiyoruz" ardından "Biz gelemeyiz, ödülü gönderin" dediği için ödülü sanatçının hemşehrisine verdiklerini söyledi. Çaycı Ezik "Hemşehrimin ödülünü almak bana gurur verdi. Tezgâhın altında duruyor. Eğer isterse gelip benden alabilir" dedi. direk tezgahın altına çağırmış kadını ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mwahahaha helal Ezik kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 "ezik bir ödül, napıyım ben bunu be, eurovision'a oynuyorum olum ben" diye düşündüler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar