dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ne yapmak istediğine göre değişir. gw2 ye hazırlanayım dersen prophecy yetmez. Ama oyuna bakayım, aşine olayım, lvl 20 karakter yapayım dersen yeter. Tavsiyem ucuzken 4 oyunu da alman, sıkılırsa pvp yaparsın, hala zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bir trial hesap aldım bakayım dıye 42kb/sn ile iniyor deli olmak için. her zaman bu kadar yavaşmıdır arena.net'in serverleri ya da başka indirebileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Yavaş değildir de, zaten region region indiricek, sen ilerledikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 @DareJedi Hocam bütün paketler şart eğer hom kasıcaksanız.Çoğu item homu 30/50 yapınca geliyor ki buda çok kasmadan rahat bir şekilde yapılabilir.50/50 yapmak kolay değil ama baya baya zorlar.Bizim guildde 2 yada 3 kişi var 50/50 yapmayı başaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Hala izlemeyenler, bilmeyenler için: http://www.youtube.com/watch?v=J5yQiouuX-c&feature=list_related&playnext=1&list=SL http://www.youtube.com/watch?v=t3AnKGEVoak&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=KBEUtSGFWT0&list=UU4Zh1KGYeG7ZfRhOoq-VweQ&index=1&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 . (yazdığım şeyler ilk sayfada yazıyormuş, pardon :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 4 paketinde olduğu sıfır hesap var. Hom için uğraşmaya değer mi ki? daha önce 3 ay kadar oynamıştım ve sadece pvp only karakter açmıştım. Pvp de skillerimi vs. açıp takılıyordum. Şimdi pve karakter açtım (sıfır hesap ile. Daha önceki hesapta 2 paket vardı. Topluca almaktan daha pahalıya geliyorduda, ondan böyle). Paket seçiminin ne farkı var? Sadece seçtiğimiz paketdemi oynayabiliyoruz? Eğer öyle ise ben 2 inci pakete ait 1 karakter açtım. Biraz para olsun, biraz skill açılsın istedim. Hemde kenarda bir pve karakter dursun dedim. Bunun yerine başka bir pakete ait karakter açıp, oynamak mı mantıklı acaba? Ne bileyim, daha fazla skill para felan geliyordur belki? :P Gerçi (sanırım) hepsinin son seviyesi son çıkan genişleme paketi sanırım. bu yüzden bir öenmi yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Ya biraz tembellik olucak belki ama gw2 için hazırlaniyim muhabbetleri tam olarak nedir (1000 küsür mesaj içinde bulmak pek kolay diilde) Yani achievement bazlı bir hazırlıkmı bahsettiğiniz şey yoksa ciddi anlamda işimize yaricak bir durum söz konusumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 http://hom.guildwars2.com/en/#page=welcome suraya bir bak hocam.. bir cok odul var hazirladiklarinla elde edebildigin, ikinci oyunda kullanacagin, item, title vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 @densiz abi istedigin pve karakterinle, sahip oldugun tum paketlerin arasinda dunya uzerinde cesitli yontemlerle gecebilirsin. sadece sinirlama, pvp karakterleri pvp only, pve karakterleri ise hem pve hem pvp seklinde var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 teşekkürler LuNiZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar