Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Hala aynı şiddetle ağrı devam hatta salona zor gidiyorum hiç bi yere gidemedim bugün bütün işlerim aksadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 spor bolumune yazik deilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bi sıcak bi ılık iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 şey deneyebilirsin,vücut alışıncaya kadar sürekli hafif hafif egzersizler yapıp vücudu sıcak tutabilirsin,bir süre sonra yaklaşık 1-2 hafta gibi alışır zaten vücut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yapacak pek birşey yok. sadece soğuk su ile duş, egzersizlerden sonra 5dakikalık yürüme temposunda koşu yeter. vücut alışacak, istersen kaş gevşetici alabilirsin. ama bir eczacı çocuuu olarak tavsiye etmiyorum. ne kadar az ilaç o kadar iyi. bünye çok pislik bir varlık, alıştımı birşeye kurtulamıyorsun. dediklerimi yap alışana kadar, hatta sürekli yap. sıcak su ile duş almak nefsine yenik düşen sigara tiryakisine benzer. soğuk duş iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 en etkili yöntem ağrıyan kası önce çok yavaş esnetip çok hafif çalıştırmaktır. 1 saat filan keser ağrıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 5 senedir amerikan futbolu oynuyorum surekli kas agrisi war sicak dus + kas gevsetici + uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hamlamışsın bişi olmaz geçer 2 gün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 beyler bakın ben en az sizler kadar biliyorum bu işi siz hiç bir zaman amerika veye almanya daki badyle veya yarısmalarla türkiyeyi karıstırmayın.onlar bu işin uzmanı siz bi yabancı ulkelere bakın bide türkiyeye. bizdekiler podyuma terlikle cıkıyor.ve bizde sadece 3 tane badyci bayan var dikkatinizi cekerim ben herseyi sizden daha yakın takip ediyorum.ve benim dedigimi anlamadınız.o nesi günah diyen bilader sen günah nedir bilmiyorsan sana bu saatten sonra anlatamama anladınızmı beni.siz daha o suplementlerin içinde ne var ne yok onları bi ögrenin beyler bakın biribirimizi kırmayalım.anlastık mı. ben bu işle 2 senedir ugrasıyorum.anlastık mı arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 edit: ok ban yicem yine vazgeçtim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Cons said: beyler bakın ben en az sizler kadar biliyorum bu işi siz hiç bir zaman amerika veye almanya daki badyle veya yarısmalarla türkiyeyi karıstırmayın.onlar bu işin uzmanı siz bi yabancı ulkelere bakın bide türkiyeye. bizdekiler podyuma terlikle cıkıyor.ve bizde sadece 3 tane badyci bayan var dikkatinizi cekerim ben herseyi sizden daha yakın takip ediyorum.ve benim dedigimi anlamadınız.o nesi günah diyen bilader sen günah nedir bilmiyorsan sana bu saatten sonra anlatamama anladınızmı beni.siz daha o suplementlerin içinde ne var ne yok onları bi ögrenin beyler bakın biribirimizi kırmayalım.anlastık mı. ben bu işle 2 senedir ugrasıyorum.anlastık mı arkadaslar. ahahhhahhhaa off consun yazdığı en uzun yazı sanırım. altıma sıçtım gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Terlikle çalışanlar tespiti süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Cons said: beyler bakın ben en az sizler kadar biliyorum bu işi siz hiç bir zaman amerika veye almanya daki badyle veya yarısmalarla türkiyeyi karıstırmayın.onlar bu işin uzmanı siz bi yabancı ulkelere bakın bide türkiyeye. bizdekiler podyuma terlikle cıkıyor.ve bizde sadece 3 tane badyci bayan var dikkatinizi cekerim ben herseyi sizden daha yakın takip ediyorum.ve benim dedigimi anlamadınız.o nesi günah diyen bilader sen günah nedir bilmiyorsan sana bu saatten sonra anlatamama anladınızmı beni.siz daha o suplementlerin içinde ne var ne yok onları bi ögrenin beyler bakın biribirimizi kırmayalım.anlastık mı. ben bu işle 2 senedir ugrasıyorum.anlastık mı arkadaslar. la öyle bir yazmış ki, 2 sene değil 22 senedir uğraşıyom dese bile karşı çıkan olmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar