Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Son şarkıya geldik, bugünlük benden bu kadar. Dinleyenlere teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 harikaydı,tişikkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kendimi sakinleştirmek için yayındayım, istek yapmaktan çekinmeyiniz. odamı "memleketliler" bastığından anons yapamamaktayım. teşekkürler. biricik wj'iniz Utopia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 amin? şey şeytan? çocuk? 666? cCc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ÇOK GÜZEL ÇALIYORUM, DİNLEYİN BOZUK ASABIMLA SEBEBİM OLMAYIN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Gish'i bilenler parmak kaldırsın Orda çalan şeyler negzeldi di mi? Onları çalan abileri buldum, onu çalıyorum şimdi. Gish ne bilmiyorsanız açın bakın, müziklerini bilin, aranın sonra neymiş bu diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 dinlemeyeni dövüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hoplak zıplak yayınıma beklerim efenim. utop'un brifinkiyleN enercik yayın yapayorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ema, hareketlilik müziğin ritmi ile kalmasın. Solistimiz ağlamaklı olmasın. Çıldır anacığım çıldır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 oki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Good work sis. Keep it coming! *winamp'in sesini açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Aaa yamyam mod iyiydi. Tam da kelime asmak için kemik arama kararı almıştım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yamyam mod derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Superstar'dan evel çalan bir şarkı vardı. Birden kestin ya da kesildi hani. Ritim bildiğin kunta kinte halk türküsü kıvamındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 gayet nefis bir beck parçası idi o bi kerem. neyse, benim başım çok ağrıyo, kaçtım o bakımdan. bir başka muhteşor yayında görüşmek üzere, ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 boyle degildi bu sarki yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Aaaa kötü demedim reca ederim. Ayrıca U rule. Kurt falan kalmadı bende. Teşekkürler. edit büdüt: Yarım kan kunta kintelik de vardır kanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Oceansize (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sabah sabah gürültülü pis pis metal dinleyesim geldi, isizin de geldiyse takılın. eskilerden çalıcam. hmm bar çalışmıyo mu yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aa bar yok diye yayını boş sandım ueh o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 vay ninja yütop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 boş imiş, gogo stockholm öncesi yayın yapıyorum, hem ben hazırlanıyorum hem sizi hazırlıyorum o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 lolololol. HEM YAYINI ELİMDEN AL HEM DE BOŞ DE HA? GELİYORUM ORAYA 6 KİŞİLİK AİLEMLE BERABER!! çal sen utopçum, ben insanlık dışı bi playlist hazırlamışım zaten, 3 parçada benim kafam şişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar