Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 +%3 dmg buffı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Trashde totalda falan iyi olabilir de konu boss encounter ise lorrotara katılıyorum. Wowmeter da bana katılıyor. Ha ama alın retri paladin en az bir tane, olmasa olur mu? Olur. Da yine de 2den fazla blessingden verim alabilen sınıflar var, meleeler var, iyidir ret paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ret pala eşit şartlarda dps de ilk 10 a gi-re-mez. lvl, grind, bg için iyi olabilir ama casuallığın bittiği yerde ret pala da bitiyor üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mulgear6 said: raide buffı için 1 tane alınan classlardan biri olur çıkarsın xD (bkz: moonkin) (bkz: SP) oha adam iyi demiş +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kendi kendini uplayan adam.. nese ben de bi pala kasıyorum suan.. healer falan giriyorum suan instancelara eglenceli :D healing gearım war la level 24 te eheheh :D typo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 peki paladin kasmak icin bir talent onerisi ve bir link yazarmisiniz? hangi level de neye neye vermek lazim?ayrica stat olarak ne gitmek lazim ? yani stam,str int hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 retri mi kasıcaksın prot mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Retri olarak lvlle ve en çok stryi ne veriyorsa onu tak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Torondor said: retri mi kasıcaksın prot mu peki? retri kasmak daha hizli olur sanirim.onerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 68 e kadar retri 68-80 prot (68-75 Howling Fjord magra içinde iron dwarf summon+grind saatte 1200k exp restedli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Biraz daha açar mısın :P , mage'imle farmlıyım orayı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Npc bu Walt Questde bu The Delicate Sound of Thunder Quest lokasyonundaki mağraya girip heykelin oraya gittiğinizde 2 gurup spawn oluyor tek tek çekebiliyorsunuz her grpda yaklaşık 10-12 irondwarf var heykelin oraya çekip keserseniz dinlenmek ve loot için vaktiniz olur onun harici sınırsız grind bu arada palanıza azda olsa bişiler yapin özellikle düşük levelken zor olabiliyor moblar bi kaç bs craftı işinizi görür Önemli Not: Questi verirseniz bidaha çıkaramazsınız o moblari Yedek kalkan(lar) almayı unutmayın sap gibi kalabilirisiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 pala dps yapabiliyor bakis acisina bagli ama :p tank olarak son 4-5 gundur yaptigim butun heroiclerde damage done da birinciydim evet dps ozellikle frostmane in playerbasei COOOOOK kotu, gurubumda bazen 2 dps i toplayinca bir ben anca cikiyor patch sonrasi extradan bi %5 crit daha gelicek havadan dps i dahada aglaticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 oynamiyor ama bence Sam'e yoneltelim bu soruyu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 70 - 80 karisik pvp set ve bi kac parca 80hc pve itemle 2.5-3k arasi dps yapabiliyosam bende bi gariplik var o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Regalya said: Npc bu Walt Questde bu The Delicate Sound of Thunder Quest lokasyonundaki mağraya girip heykelin oraya gittiğinizde 2 gurup spawn oluyor tek tek çekebiliyorsunuz her grpda yaklaşık 10-12 irondwarf var heykelin oraya çekip keserseniz dinlenmek ve loot için vaktiniz olur onun harici sınırsız grind bu arada palanıza azda olsa bişiler yapin özellikle düşük levelken zor olabiliyor moblar bi kaç bs craftı işinizi görür Önemli Not: Questi verirseniz bidaha çıkaramazsınız o moblari Yedek kalkan(lar) almayı unutmayın sap gibi kalabilirisiniz :Dbu yontem dk ile de olur o zaman ? gerci alliance bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Aynı quest kesin hordeda da vardır. Benim merak ettiğim magele becerebilir miyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bir talent build linki verirmisiniz levellemek icin?talent onerileri veren ve hangi level de hangi talent e vermek lazim gibi olaylari anlatan yararli bir site bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar