Kartan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Sonunda kesinleşmiş: biletix opeth tourdates Ben orada olacağım,kimler geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 İsyanım var kötü kadere, çok isterdim, of be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 orda olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sahne önü almayı düşünüyorum da soyer aslında küçük bir mekan çok fark eder mi diye düşünüyorum var mı başka sahne önü alacak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Doğum günüme 4 gün kalmış olcak ısmarlayın be hacı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben de para biriktiriyorum hala denkleştiremedim kız arkadaşımın doğumgünü de var çok sıkışığım annemden falan isteyeyim bari : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 oradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 evet oradayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 56 ytl soyerde o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 valla almam sahne önü küçücük yer zaten, arkadan markadan da dinlerim nolcek. gerçi anathema gibi olmaz şimdi bu konser ön alayım ben olmadı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 O kadar büyük bir yer mi ki?Apocalyptica konserini cool events performance hall'da normal bilet alıp önden izlemiştik,çok da büyük bir yer değildi. Burası da öyleyse sahne önü diye kasmaya çok gerek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 normal aldım ben.mekan fotosunda büyük biyere benzemiyo.geçen sene anathema konserine giden arkadaşlar da küçük biyer olduğunu söylediler.haydi bakalım hayırlısı.ya metallice konseri yaklaşırken her gün çıktıkları konserin setlisti düşüyodu internete.öyle bi imkan var acaba?türkiye opeth fan sitesi kıvamında falan biyer mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 abi mekan küçük ama süper heryer çim, açık hava. ortada büfe gibi bişi var. ben çok mutlu ayrılmıştım o konserden. böyle izbelik falan yok herşeyden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sonunda izmir'e de güzel bi grup gelebilcek. orda olcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 captain da gelcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 belej biletim var haa gittsemmi acep güzel olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 oley yine kaçırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 proggorp said: captain da gelcek mi? gibi gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 konserden önce imza olayı da var diyorlar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet alsancakta tatoda olcaklarmış konserden önce imza için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tato ? yok canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 imza saat 2'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Asıl ne sorucam ben, proggorp ve benzeri sevimli mahluklarla orada olacağız ama nereden içecek bir şeyler bulacağız? İçeride satılıyor mu alkollü içecekler? Satılıyorsa pahalı mı? Çantayla gelip, metalci leş gençlik gibi sakaldan bira açacağı çıkartıp mı içmek şarttır? Biri bir açıklık getirsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 valla anathemada 33lük biralar satılıyordu ucuzdu da sanki . tabii 1 seneden fazla oldu anathema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kapının önünde elden satıyolardı bi ton tip. içip girersiniz. ama her türlü içerdede stand kurulu olur zaten. içerdede bira bulmak mümkün olur hafif tuzlu bi miktarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar