DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Biraz geç keşfettim ama gerçektende çok güzel bir guide her ne kadar şimdi Apocrypha çıkacak olsada guideda oyunun mekanik kısmı anlatılıyo ve görevler(544 sayfası görevleri anlatıyor sanki) gibi bazı şeylerin bilgileri mevcut 801 sayfadan oluşan guide dosyasını türkçeye çevirecek cengaverler aranıyor :D bilene sorun yok ama bilmeyen için büyük bi kayıp olabilir bu guide. Eve Guide Alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ben Eve'in herşeyini ince ayrıntısına kadar bilen biri olduğunu sanmıyorum bu oyunda. Senelerdir oynuyorum hala birçok şeyden haberim bile yok. PVP'yi bilen missionları bilmiyor, missionları bilen research vs. bilmiyor, onu bilen moon mining t2 manufactoring felan bilmiyor. Oyun inanılmaz geniş. Bu guidelar için de çok geç kalınmış bence. Kitaplar olması lazımdı şimdiye eğer bu Blizzard oyunu falan olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar