Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Canı yananlar başlatıyor o geyiği zaten genelde. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 duygusal ergen oynasın o arkadaş. sen de dawn of war 2 oyna işte arkadaşım güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ulan ne adamsiniz ya adam tum oyunlari oynamis piyasadaki o yuzden oyle dedim yani beni burda rezil ettiniz diye hic bi kiz vermiycek size *sakin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bu tf2 için hl2'yi fln almak gerekmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 tf2 çok fena lag yapıyo bende yaf hem engi updatesi çıkmadan bi anlamı yok oynamanın. engiyi 30 saat filan oynadım sonra medic geliyo 5 saat ile, sora 1 saatle pyro filan. edit: tek sentry ile 26 kill var yannış hatırlamıyosam. geçen varsa söylesin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 almak için hl2 gerekli mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 valla ben almıştım. ama şimdi steamdan dl ettim, hl2 yi dl etmedi. tek başına alabilirsin herhalde. steamden bak. ama almışken orange box u al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 senko said: almak için hl2 gerekli mi peki? Hayır. Tek başına alınabiliyor. HL2 yüklü ise TF2 download etmek daha kısa sürüyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tf2 veya orangebox satan bi yer biliyo musunuz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 stream :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 mediamarkt, teknosa,d&r gibi yerlere sorman gerekiyor. Bunlardan bi tanesine sorup aynı yerden diğer şubelerindede olup olmadığını öğrenebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 left 4 dead sarmaz demekle cok yaniliyosunuz. bi aydir her hafta duzneli olarak adeks yapiyoruz 4 kisi. hatta bazen 5 6 kisi. kalabalik olup versus oynamak inanilmaz zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Savage 2 kesinlikle, hem bedava.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Jadelith said: tf2 çok fena lag yapıyo bende yaf hem engi updatesi çıkmadan bi anlamı yok oynamanın. engiyi 30 saat filan oynadım sonra medic geliyo 5 saat ile, sora 1 saatle pyro filan. edit: tek sentry ile 26 kill var yannış hatırlamıyosam. geçen varsa söylesin : ) Most points:456 (as Pyro) Most kills:401 (as Pyro) Most kills by sentry:112 (as Engineer) Most assists:111 (as Pyro) Most captures:8 (as Scout) Most defenses:3 (as Soldier) Most damage:72,270 (as Pyro) Most destruction:56 (as Pyro) Most dominations:10 (as Pyro) Most revenges:5 (as Heavy) Most ÜberCharges:15 (as Medic) Longest life:50:46 (as Engineer) Most backstabs:144 (as Spy) Most buildings built:17 (as Engineer) Most headshots:33 (as Sniper) Most health healed:10,285 (as Medic) Most health leeched:219 (as Spy) Most teleports:31 (as Engineer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Tabi bunlar clasic 15 dakkalık cp mapleri değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Football Superstars beta test döneminde oynamıştım. Kontrollere alışmak sıkıntı, alışınca zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar