C3nK Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 2 gündür midemi üşütmüşüm feci derecede hazımsızlıktan dolayı mide şişkinliği var.Akşama doğru artıyo ağrısı midem patlıcakmış gibi ağrıyor.Dün ilaç aldım ama pek etkisi olmadı.Ne yapmam lazım ne gibi yiyeceklerin yardımı olur, benim bir tek bildiğim nane var nane çayı aldım ama oda pek yardımı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben bunu kullandıydım zamanında hazımsızlık için. devamlı kullanımda işe yarar. http://wheresthesausage.typepad.com/my_weblog/images/2008/01/14/activia.png ama sıcak su iç sabahları aç karnına o da çok işe yaradı bende. yada kuru kayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 evet sıcak su iç, hazımsızlık için birebirdir. hem zararsız bir öneri :) ayrıca yapabildiğin kadar yürüyüş yap, bana çok yardımı olduydu aynı problemi yaşadığım zaman. bol bol yürü, tırmanabiliosan tırman. bu da zararsız bir öneri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yemek yerken iyi çiğne, konuşma, mmkün olduğunda yağsız yemekler ye ve küçük porsiyonlar ye. Kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Giovanni said: Yemek yerken iyi çiğne, konuşma, mmkün olduğunda yağsız yemekler ye ve küçük porsiyonlar ye. Kesin çözüm. buna alışmak imkansız, ben de deniyorum ama unutuyorum hep ölmüyö :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 soda iç. meyveli soda değil ama normal soda. baya işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 mide spazmı alıcı drajeler var.bir doktora gittikten sonra onlardan kullanabilirsin.aynısı bugünlerde bende var. tatlı sıkıntı yapıyor,asitli her şey sıkıntı yapıyor soda dahil . geçenlerde beni uyutmadı bu meret. doktora gittim dedim bana bi şey yaz ilaç milaç .tabi karın ağrısına yazmıyorlar ama belli yani midemde sıkıntı var.draje verdi doktor kullandım iyi oldum . ayrıca kullandığın suya dikkat et , tatlı falan pek yeme, tansiyon sıkıntın yoksa tuzlu ye derim,çok yağlı yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 rezene iç nane limon iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 soda çok çigneme olayını yapamıorum ya.eşşek kadar lokmalar gidio hep mideye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 o sodanın içine şöle yarım limonu güzelce sık emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tek tek söylenmiş ama birkaç şey ekleyip toplayım. 1- yürüyüş/egzersiz yapmaya çalış. 2- bol bol su iç. 3- beyaz ekmek yerine çavdarlı/kepekli ekmek kullan. 4- bol bol meyve öğünleri koy, aKa lifli yiyecekler ile beslen. 5- meyveleri kabukları ile ye. (elma, kayısı, şeftali vs.. lifin büyük kısmı kabukta) 6- sabah aç karnına bir bardak ılık su + 2/3 adet kuru kayısı ve kuru üzüm yiyerek başla. 7- taze fasulye, enginar, bamya, brokoli gibi sebzeleri tüket. hazmı çok ama çok rahatlatır. 8- yemekten sonra maden suyu içebilirsin yine. aklıma gelenler bunlar. :P ha bir de bu hazır ürünleri/ilaçları kullanmamaya çalış derim. ne kadar doğal ibaresi olursa olsun organları tembelleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 valla beni soda baya bozuyor , öyle soda fix iyidir denilemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 içebilirsin dedim zaten, içmelisin demedim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Masquerade tam bi tuto yazmışsın eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 birkaç şey daha ekliyim. :P et, süt, yumurta, peynir gibi ürünleri fazla tüketmekten kaçın. yukarda dediğim gibi lifli gıdalar önemli. sindirim/boşaltım sistemini düzenleyip rahatlatıyor. günde 25gram lif almaya çalış. peki lifi nereden alacaz? mesela omlet yapıyorsan kendine bol yeşillik, sebze kullan. 1 dilim çavdar ekmeği = 2gr lif 1 elma/portakal = 3.5gr lif 1 kayısı = 4gr lif lif değeri yüksek, kepekli bisküvi takviyesi yapabilirsin. mutlaka gün içinde sulu bir sebze yemeği tüket. yanına bol marullu güzel bir salata yap. kullanıyorsan alkol ve kahveyi minimuma indir. çok öğün, ufak porsiyon, sağlıklı gıdalar = win kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Elma peklik yapar sindirimi yavaşlatır falan derler gerçi ama bilmiyorum pek. Marul brokoli falan iyi sanırım sindirim konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar