xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 patiler ben bu windows media player ı hiç tutmadım. touch player ı yükledim fakat oda istediğim gibi değil. my storage e yüklediğim şarkıları ben klasörden seçerek dinleme imkanı yaratmak istiyorum böyle bütün listeler çıksın istemiyorum. klasörüne göre seçip çalmak istiyorum. var mı bildiğiniz kral bir app mp3 player ? tşkler. mcks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Smartphone'da betaplayer vardı . Daha sonra Coreplayer olmuştu galiba . Ona bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tcpmp mi ne vardı... hem video oynatıyodu hem de playlist falan oluşturabiliyodun. mpx220yle birlikte aratırsan kesin denk gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Coreplayer işime yaradı. Teşekkürler arkadaşlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar