xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yaklaşık 2 aydır e71 kullanıyorum ve herkesin övdüğünün tersine pil çok az gidiyor arka planda 24 saat devamlı çalışan email programıdevamlı edge açık ve sync yapıyor onun haricinde temadan başka hiç bir şey yok günde 2-3 saat konuşma 150-200 sms tam 1 gün yetiyor dolu dolu ama internette forumlarda falan insanlar 2-3 gün kullanabildiklerini söylediler ilk şarj olayını da doğru düzgün yaptım sizce normal mi yoksa pilde sorun varsa değiştirmem gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Degistir gitsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ekrandan yattara, backlight i kis biraz. ayrica neden surekli edge de? aralikli baglanma opsiyonu olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 xlaidehlevar said: arka planda 24 saat devamlı çalışan email programıdevamlı edge açık ve sync yapıyor, günde 2-3 saat konuşma 150-200 sms Eh Ama Ali Sami diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 3 aydır e71 kullanıyorum haftada bir şary ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 aklima geldi de amma arasinda kalmi$tim 5800 ile e71 in... ama cok acikli olarak e71 de yazamadigimi farkettim. parmaklari kucuk olanlar icin ideal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben büyük bir adamım ve baş parmağım normal cep telefonun bütün tuşlarına aynı anda basıyor genede 3. günden sonra e71 de hiç yazamadığım kadar hızlı msg yazmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar