Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Içinde Level 80 Blood Elf DK Armory > : http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Neithan Level 70 Warrior Level 70 Druid Level 60 Hunter Level 54 Paladin Level 32 Shaman fln barındıran Böle bi account nekadar eder satmaya kalksam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 up , nekadar eder bu satılsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 350 400 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sevabina 120 lira veririm. o da oynayacagimdan degil yani, emek harcanmi$ yazik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ederi ne kadar demiş adam, Esh'de süper esprilerle süslemiş yazıyı, komik çocuk vesselam. 300 350 civarı bişey eder abi bence. Güzel charlar var ama 70 80 arası baydırıcı olduğu için kimse 3. 4. 80i yapamıyor. Uğraşsan 2 hafta 2. 80'i yapsan belki artar değeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Abartmayın abi kimse 300 vermez bu hesaba. Kırıcı olmak için söylemiyorum ama ne 80 karakter var ne de sağlam gear. Bütün oyunların fiyatları artı 60-70 lira fiyat biçilir en fazla. Benim görüşüm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ilgim alakam yok ama okuyorum satışları Joker iyi uçtun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 pekaziz said: Abartmayın abi kimse 300 vermez bu hesaba. Kırıcı olmak için söylemiyorum ama ne 80 karakter var ne de sağlam gear. Helcaraxe said: Içinde Level 80 Blood Elf DK Armory > : http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Neithan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 80 dk var baya iyi gearlı körmüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 körmüşüm evet 70 leri gördüm lan be nnapayım uykum var galiba =( siliyom o mesajımı asdkhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Valla ben de 80'i görmedim özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Şu an piyasası berbat oyunun, millet PuG'la t7.5 toplayabildiği ve bizim milletimiz salak olduğu için içinde 80lvl karakter bulunan acc.ları 120 lira gibi falan saçma sapan, sadece cd-keylerin maliyetlerini karşılamayan fiyatlara satıyor. Şu an çok da fazla bir şansın yok 200-250den fazlaya. Kimse golda, 70lvl'lere vs. bakmıyor, hatta çoğu insan 80 olsun yeter maksimum 150 lira veririm gibi şeyler yazmış satış forumlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Hmmm 300-400 e satsam iyi yani :p Hunterı 64 yaptım fln ama baya sıkmaya başladı wow ne bilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar