Draenyth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yaw deli olucam nedir bu patch fln mı gerekir buna nasıl çözebilirim bi çözümü olan varmı ? geforce fx 5200 var bu arada hani quake 4 fln oynamıştım güzel güzel çalışıyodu bu pc kaldırıyodu ama bu oyun mu acaba aşırı kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 abi fx5200 diyorsun left 4 dead diyorsun ahahah diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Daha sasirtici olani fx5200 un q4 u guzel guzel calistirmis olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yok quake 4 güzel çalıştı çok küçük kasılmalar vardı ama oyun performansını etkilicek kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 5200 ile açman bile ii oyunu :) Değiştirmek haricinde zannetmiyorum ki bişey yapılsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ya sistem eski bi sistem hani ekran kartını değiştirmem için herşeyi değiştirmem gerekiyo sdfsdf anakart agp 4x desteklio ddr1 desteklio ıvır zıvır . Neyse o oyundan mahrum kalırım sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar