Spiegel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 simdi animeleri severim ama boyle hangisini izlesem karar veremiyorum, bir suru var. daha once cowboy bebop u butun bolumleri ve filmi olarak izledim, ninja scroll u film ve butun bolumlerini izledim, vampire hunter d, full metal alchemist bikac bolum izledim, bir de ghost in the shell i izledim, yani cok fazla birsey izlemis sayilmam, bunlarin disinda da izledigim birkac anime var isimleri aklima gelmeyen... genel olarak cowboy bebop en sevdigim anime su anda, hani sonunun cabuk gelmesi iyi degil tabi ama onun disinda tam sevdigim turde, ne yazik ki bitirdim, ninja scroll da iyidi, full metal alchemisti herkes cok ovse de cok cocukca geldi nedense, ben daha boyle ciddi cowboy bebop ninja scroll ayarinda izlemek istiyorum, yani biraz aksiyonlu, ciddi ama ayni zamanda bebopdaki gibi esprituel olsa iyi olur... bleache basliyim dedim de 200 bilmem kac episode diyor cok kasti n bastan da baslamak... neyse sorucagim ne onerirsiniz bana cowboy bebop karizmasinda (her ne kadar mumkun olmasa da) bir anime serisi? tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Trigun izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bleachin yarısı filler başlarsan öyle çok kasış olmaz. Black Lagoon,Hellsing(Hem OVA serisi hem Anime ama biraz aralıkla izlemeni tavsiye ederim) öneriyorum Cowboy bebop izlemedim ama bunlar içinde action olan sağlam animeler keyif alırsın eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 samurai champloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Michiko to Hatchin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 samurai champloo +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Baccano! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Cogu soylenmis soyleyeceklerimde tekrar olacak ama Cowboy Bebop benimde favori animem oldugu icin tam olarak ne istedigini anladim. Trigun cidden keyif verir. baccano yapim olarak bebeop tarzinda denilebilir. Gungrave ve gun x sword (bunda ozellikle spike tan biseyler bulursun)izle. Samurai chomplo zaten cowboy bebop un yapimcilarindan keza michiko to hatchin de oyle.Black Lagoon ve Black Cat te izleyebilirsin. Onun disinda ninja scroll tadinda basilisk izle. Zaten bunlari izlersen epey bir fikrin olur sonrada onlarin basliklarindan baslayarak kendine benzer tarzda animeler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sagolun tavsiyeler icin, simdi bakiyorum yazilanlara. baska tavsiyesi olan varsa da yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 black cat ve black lagoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 black lagoon iidir candır. Kesinlikle izlenmesi gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 INITIAL D drag, drift vs underground yarışları seviyorsan kaçırma, kulvarında nerdeyse tek anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 evet araba olaylarını seviyorsan initial d gerçekten iyidir. Birde Wangan Midnight ı tavsiye ederim. 5-6 bölüm seyrettim ii gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Cons said: pokemon haha pokemon yeterince seyrettik zamaninda =) tavsiyeler icin sagolun, hepsine goz aticam, benim tam istedigim boyle spike spiegel gibi bir bas karakter olsun, bir de aksiyon bol olsun, bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar