Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime Tavsiyesi

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

simdi animeleri severim ama boyle hangisini izlesem karar veremiyorum, bir suru var. daha once cowboy bebop u butun bolumleri ve filmi olarak izledim, ninja scroll u film ve butun bolumlerini izledim, vampire hunter d, full metal alchemist bikac bolum izledim, bir de ghost in the shell i izledim, yani cok fazla birsey izlemis sayilmam, bunlarin disinda da izledigim birkac anime var isimleri aklima gelmeyen...

genel olarak cowboy bebop en sevdigim anime su anda, hani sonunun cabuk gelmesi iyi degil tabi ama onun disinda tam sevdigim turde, ne yazik ki bitirdim, ninja scroll da iyidi, full metal alchemisti herkes cok ovse de cok cocukca geldi nedense, ben daha boyle ciddi cowboy bebop ninja scroll ayarinda izlemek istiyorum, yani biraz aksiyonlu, ciddi ama ayni zamanda bebopdaki gibi esprituel olsa iyi olur...

bleache basliyim dedim de 200 bilmem kac episode diyor cok kasti n bastan da baslamak... neyse sorucagim ne onerirsiniz bana cowboy bebop karizmasinda (her ne kadar mumkun olmasa da) bir anime serisi? tesekkurler simdiden
Sosyal ağlarda paylaş

Cogu soylenmis soyleyeceklerimde tekrar olacak ama Cowboy Bebop benimde favori animem oldugu icin tam olarak ne istedigini anladim.
Trigun cidden keyif verir. baccano yapim olarak bebeop tarzinda denilebilir. Gungrave ve gun x sword (bunda ozellikle spike tan biseyler bulursun)izle. Samurai chomplo zaten cowboy bebop un yapimcilarindan keza michiko to hatchin de oyle.Black Lagoon ve Black Cat te izleyebilirsin.
Onun disinda ninja scroll tadinda basilisk izle. Zaten bunlari izlersen epey bir fikrin olur sonrada onlarin basliklarindan baslayarak kendine benzer tarzda animeler bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...