fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 uygulamalı olarak anlatan bi site var mı? merak ettim. şöyle yap böyle yap filan diye. basit bi şekilde anlatan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 step by step... http://www.radyoodtu.com.tr/modernsabahlar/audio/etnikege.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sana bi çakayım çakraların açılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Cons said: sana bi çakayım çakraların açılır :D bunun olacağından korkuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 çakra açacagın varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Laorx said: çakra açacagın varmı ver çakmakla açiim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dominic said: step by step... http://www.radyoodtu.com.tr/modernsabahlar/audio/etnikege.mp3 ahah bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kapatmadan önce düşüneceydin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ? diye birşey buldum işine yarar mı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 O resimlerin birinde ufak bir "nah" işareti görmeyi hayal edip hınzırca gülümsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Avatar Olun http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%C3%A7akra+a%C3%A7mak&meta= Roku Olun www.beyingucu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Cons said: sana bi çakayım çakraların açılır :D tüh yapılmış bu espri ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 muskat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hand seal kullanican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ciddi olarak düşünüyorsan bu konuda, bir Reiki Master'a ulaş ve onla çalış. Kaba bilgilerime dayanarak, 4-5 seans iş görür derim. İstersen sana birinin telefonunu verebilirim ama bu gibi hususlarda daha yakın birinin tavsiyesi (yani güvenebileceğin birisinin) daima daha iyidir. Yazılı bir kaynak olarak, Dilara Trubach'ın REİKİ kitabını tavsiye ederim, çakralar konusunda baya bir bilgiye ulaşabilirsin orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Çakralarını kendin açman pek mümkün değil. Genellikle bir reiki master'dan yardım almanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 şakra deilmi yaw? "shaq"ra asdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar