Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Horizon said: Akp yi kim yarattı ? Akp yi yaratanları kim yarattı ? Geriye doğru git bakalım en başında kim var ? 3 soruya da cevap, Fetullah Gülen ve ABD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 80 ihtilali de var hoş 80 ihtilalini de abd yarattı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 -007- said: Arkadaşlar artık PES! Ülke bu halde, doğrudan oy satılacak bir duruma gelmişiz, üstelik olayda bunu destekleyenler de var. Hala aramızda "isteyen istediği gibi oy verir" diyebilen ve bu rezilliklere demokrasi, özgürlük diyebilen tipler var. Demokrasi ve oy verme hakkı satılıyor bu ülkede! AKP demokratik haklarınızı buzdolabı karşılığı satın alıyor! adam istedii gibi oyunu kullanıo...satarak... asıl sen ona "satmadan kullan" dersen adamın istei dışında olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 -007- said: Arkadaşlar artık PES! Ülke bu halde, doğrudan oy satılacak bir duruma gelmişiz, üstelik olayda bunu destekleyenler de var. Hala aramızda "isteyen istediği gibi oy verir" diyebilen ve bu rezilliklere demokrasi, özgürlük diyebilen tipler var. Demokrasi ve oy verme hakkı satılıyor bu ülkede! AKP demokratik haklarınızı buzdolabı karşılığı satın alıyor! satarim satmam sanane kardesim oy benim deyilmi ben bu oyu istedigime veremezmiyim ? al sana demokrasi :) bu arkadas demokrasiye karsi fasist bu arkadas fasist :) edit: veya standart chp li hizimi alamicam "YA SEV YA TERKET" sozunu dicem muhehehehe (ne sagci bi konusma yaptim yav neyse sagcilar bakar bakar akillanir artik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 1 tirilyon versinler bende satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar