lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 çok geyik bir frp filmi, bir grup arkadaşın 2 kez bitiremedikleri bir campingle ilgili, film başlangıcı fun-made gibi gözüküyor ama filmin ilerlerliyen kısımları çok eğlenceli, bir şekilde izleyin IMDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 düşük bütçeyle baya iyi kasmış adamlar. sevimli bi film olmuş. bazı geyikler gerçekten çok tanıdık :) edit: hehe ben bu vizyonda açılı sanıyordum. masaüstünede link verelim diyecektim :P sarışın hatun özellikle hoca rolünde çok sağlamdı yanlız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 güzelmiş teşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bir iki yerinde çok sağlam güldük ama geneli vasat. Bütçesine göre iyi sayılır gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İzlemek lazım O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar