Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kulaklık çıkışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Phones var bi de cd/tape var heralde cd/tape'i kastediyosun anfide başka çıkış yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 phones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ben hiç anlamam bu işten ama kulaklık yerinden takarsanız o küçük anfi ses verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 nasıl iğrenç ses duyulur u denemek içinmi yapıcan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye inler mi nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 inlemezde dinlediğin hoparlör her frekansı veremeyebilir.. ki 2+1 filan dediği şey muhtemelen öyledir.. gerçi ne için kullancan onuda bilmiyorumda..kayıt yapcan heralde yada kendine monitör için..bilgi: viiii diye ötüyo = feedback tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 2+1 çıkışını büyütücüye takarsın, ordan phone üzerinden amfiye Olur mu bilemem ama, benim 2+1 amfimden daha kaliteli ton verdiği için hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar