Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 merhaba,sırt çantası arıyorum da böyle var mı piyasada öyle birşey bilmiyorum şimdi efendim dizüstü bilgisayarımı bugüne kadar normal sırt çantaları içinde özel bir kılıfta taşıyordum,gayet rahat ve sağlam oluyordu,hemde diğer şeyler için bol bol yerde oluyordu.Fakat geçen haftalarda aldığım yeni fotoğraf makinemi de ayrı bir çantada taşımak beni yormaya başladı. Böyle var mı acaba hem dizüstü bilgisayar için ayrı bir bölmesi olan,hemde fotoğraf makinesine zarar vermeden sağlam taşıyabilecek düzeyde bir sırt çantası, media markt'ta baktım ayrı ayrı ikisininde var sırt çantaları biliyorum ama ikisi bir ara istiyorum, var mıdır böyle birşey ? varsa nerden bulurum ? ne kadara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Cogu notebook canta ureticisinin benzer cozumleri var, Benim favorim hep caselogic olmustur, linkte notebook koyabilecegin cesitli sirt cantalari var, bazilari notebook+slr combo falan. http://www.caselogic.com/search/index.cfm?N=4011+20026000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://www.caselogic.com/slr_computer_backpack/product_detail/index.cfm?modelid=57080 şu tam istediğim gibi birşey işte,caselogic'in ürünleri bol bol var aslında mediamarkt'ta ama gözümden kaçmış olabilir.Gidip bir daha sorarım,birazda araştırırım İstanbul'u bulamazsam internetten alırım artık, Birde SLR gözü ufak geldi bana,ama idare eder sanırım dp: masterhaplo linkte birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Caselogic in bu tarz odakli urunlerini bulmak kolay degil, aztek teknoloji turkiye ithalatcisi firmanin, onlara modeli getirip getirmediklerini sorabilirsin. Hatta yakinda bir parti gelecekse ona dahil edilmesini saglayabilirler. Benim avrupa linki vermemdeki amac ebay den falan bulmanin daha rahat olacagiydi. Bi kac bestseller disinda goreceli pahali oldugu icin girmiyor bu cantalar ulkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 targus'un aldıydım 100kaada, gayette güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bu isin krali lowepro dur ama turkiye de nereden bulursun bilmiyorum. http://products.lowepro.com/catalog/Notebook-Camera,16.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Burada tam aradigin ozelliklerde bir canta var. 70 dolar civarinda birsey. Ama Turkiye'de ben hic gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 lowepro ya katiliyorum ama turkiye ithalatcisi sadece nova ve bikac cesit slr case getiriyor sadece. Fiyatlarida caselogic e gore ayni ayarda kalir, ebay dusunuyorsan onuda gozden gecir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 DarKRideR said: http://www.caselogic.com/slr_computer_backpack/product_detail/index.cfm?modelid=57080 şu tam istediğim gibi birşey işte,caselogic'in ürünleri bol bol var aslında mediamarkt'ta ama gözümden kaçmış olabilir.Gidip bir daha sorarım,birazda araştırırım İstanbul'u bulamazsam internetten alırım artık, Birde SLR gözü ufak geldi bana,ama idare eder sanırım dp: masterhaplo linkte birşey yok :) Hanfendi siz ne kadar guzel bir cantasiniz demek istiyorum, aninda asik oldum cantaya. SLR gozu Canon un D/SLR larini rahatlikla tasir, hatta sanirsam default gelen 18-53 lensi ile beraber sigar gibi (frame resmine bakarsan lens icin delik var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 benimki bu tavsiye ederim çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar