Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bu üni eğitimcilerinde genel bi şişkin ego var. Anlamak mümkün değil. Hele asistanlarda. Ulan prof musunuz başımıza dingiller. İki günlük asistansınız be. Zaten garez olarak sizi bırakmak istiosa adam kılıfını hazırlar. Bi yar doc herkese 20 puan ekledim dedi sınıfta 07 alan adam vardı. lol Köprüyü gecene kadar ayıya dayı dicen hoca. Başka yolu yok yani. Tabi çevrem geniş, hocanın sülalesinin adresini biliorum ağzını burnunu eline vermekten sakınan insan evladı değilim diyorsan ozaman iş değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Allah o asistanları benden uzak tutsun. Kompleksli, kendini bişi sanan, altı üstü yüksek lisans öğrencisi asistanlar, lisansın sallanmayan derslerine girince daha da gözleri kalkıyor. Neyse daha sövmicem yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben lisede hocamı ateşe verdim : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Sınav kağıdını değiştirmek kadar haysiyetsizce birşey yaparsa o hoca aaaaazına yüzüne sirke dökmek sevaptır o derece yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar