BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 theramin elektromanyetik bi alet bi alteni war antenine elinizi yaklastirinca bi ses cikartiyo onu bole boslukta eliniz yaklastirip uzaklastirarak caliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu arada eagle senin linkledigin glass harmonika deil glass harmonika kabaca bu hane sarap adeghinin ustunde eliniz gezdirirsin ya o mantikla calisiyor snein linkledigin adam bira siseine ufluyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 müziği dinlerken kakam geldi sanırsam bağırsaklarım delirdi hmm yok sadece osurukmuş dfemek ki osuruğum ,delirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 theremin çok hoş ya, konseri vardı da gidemediydim fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kızın biri bir kere bu aletten çalıyormuş , anneside nakış yapıyormuş. sonra annesi gelmiş nakış yapamıyorum bırak şu lanet aleti demiş aleti yere atıp kırmış ve delirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 gitarla kız kaldıramayan gençlerimiz buna yöneliyoalrmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 solo attım bu aletle ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bLackcha0s said: Tim burton film müzikleri gibi ilk dinlediğimde tam olarak aklımdan geçen buydu. ikincisi ise tam bir kilise müziği olduğu. arasındaki ortak nokta ise gothic çağrışımlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 theremin sevdiyseniz emacaanızın radyo programlarını dinleyiniz, messer chups çalıyorum bol bol, onlar kullanıyor bu saçma aleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 oha kulaklarm ağrıdı biraz psikolojik mi acaba topici okyunca sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 aleti gorunce ilk aklıma gelen şey kokoreç oldu :D gurbet ellerde canım cekmis heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Cok rezalet lan bu mükemmelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Oha adam delirdi, kendi içinde çelişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bu aleti herkez kullanamaz herhalde. nebilim parmaklardaki su miktarı olsun veya ne bilim en iyi tınının çıkmasını sağlıyacak su miktarını ayarlamak kolay olmasa gerek. Bir de bu aleti çalabilen bir kaç super aşmış adamlar varmış! Caldıkları özel tınılarla dinleyicileri kukla gibi oyanıyorlarrrmışşş. http://www.youtube.com/watch?v=A9t1jc6pIuc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ohaaa bayıldım yanlızz bu enstrümanı çalmak istiyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aşık oldum yalnız sesine her gün dinlemesem duramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Dinledim, bu endystruman bir çok filmin soundtrack'inde kullanıldı ama mesela evde tek başına serisinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lightbringer Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Neden çok acayip bir aletmiş gibi tepki alıyor anlayamadım. Her gün dinlediğim müzikler içinde bu seslerden milyonlarcası var. Delirdim mi, hayır. Boards of Canada dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tanırım harmonicayı böle şeyler yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 harry potter müziklerine benzese de güzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bu zaten kullanılan bi aletti ama pek gündemde olan birşey değildi.Ölünce ünlü olan ressamlara benzedi bu ensturman da heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 tesla>benjamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Tim burton filmlerinin muzikleri gibi,çok güzel birşeymiş ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bastetbastet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ben bu enstrümana dokunmayı ve ona yakından bakmayı çok isterdim; lakin böyle bir imkânım olamayacağı için güzel bir şarap bardağına mahkumum (: Bu enstrüman Çello ile bir harika dinlemenizi tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar