Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar açılmıyor

alperozg

Öne çıkan mesajlar

Windows 98 yüklü bir bilgisayarın 8.4 gb lik hard diskinde bulunan resimleri almak için cd-rom u iptal edip primary masterdan bilgisayara bağladım, kendi hardiskim Sata4(1-2-3 ü de denedim) ten bağlı, neyse bilgisayar açılmayınca heralde masterdan bağladım diye yaptığını düşünerek slave den bağladım yeni bilgisayar açılmadı, sonra sata yı çıkartıp sadece bundan açmayı denedim yine olmadı, işin kötü tarafı vazgeçtim artık sadece bilgisayarı eski haline getireyim dedim yinede çaılmıyor, biosta HDD yi ve cd-rom u görüyor sorun yok gibi, ama güvenli mod, windows olağan şekilde başlasın ekranından hangisini tıklarsam tıklayayım baştan başlatıp aynı ekrana dönüyorum, sorun nedir nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

walla bol bol denedim işin garip tarafı formatta atamıyorum bi ara bu mavi ekranı verdi denerken şimdi de cd-romdan başlattığımızda mavi ekran gelir ya bi ton zımbırtı yükler bize format ile ilgili işlemnleri sormadan önce orda onları yapıp bilgisayarı baştan başlatıyor

edit: sürekli bu mavi ekranı veriyor, bios a mı bişey oldu acaba? gerçi doğru düzgün gibi gözüküyor yani girip işlem yapabiliyorum, şu an kullandığım bilgisayara 2. sata olarak bağlasam bunuda bozar mı acaba? diğernin bozulma sebebi sadece 8.4 lük bi hark disk bağlamamdı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...