Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Usa/Merlin Turkishknights Web Sayfası

PiNg

Öne çıkan mesajlar

said:
Spectacular, 17 Mayıs 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
hmm rvr olabilirmi sebebi ? ;) . Okadar adam var rvr deki action iyi bir grp için harika olur, fakat Kay e alistim artik bilemicem nasil olurdu okadar fazla adamin oldugu rvr

emain de zerg kapısması olurdu paso ve biraz sakin av isteyenlerde odin ve hadriana giderdi ki iyi olurdu bence. kay de odinde falasn hayat yok hic. ama exal de neydi o be giderdik odine hadriana güzel eylenceli kapışmalar olurdu:P ilk geberen ben oldugum icin etrafı yerden izlemek kolay oluyodu:)[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon
Katil-ne olacagi belli olmayan merce
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil
Sosyal ağlarda paylaş

clanda evinde comp olmayanlarda var. kafeden giren var burda. onlar gece 4 te giremezler. bu arada öğlen 11 ile akşam 7 e kadar çok rahat exp kasılıyo 40 tan sonra grup bulmak aşırı kolay ac de. geceleri kasmıyom ama. bide Bu işe ne abi ben vortigernde oynuyodum . 200 damage iyiyidi orda burda necroyla oynayayım dedim zevkine rvrde sylvan animist vardı 250 gibi ezik bi damage verdim ona karşılık adamın gücü yemin ederim 100 de 10 gitmedi ya bunedir toa napmış böyle oyunu onu kas bunu kas . keşke toa olmasaydı ya :( gidip arti mi kasçam :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 18 Mayıs 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
clanda evinde comp olmayanlarda var. kafeden giren var burda. onlar gece 4 te giremezler. bu arada öğlen 11 ile akşam 7 e kadar çok rahat exp kasılıyo 40 tan sonra grup bulmak aşırı kolay ac de. geceleri kasmıyom ama. bide Bu işe ne abi ben vortigernde oynuyodum . 200 damage iyiyidi orda burda necroyla oynayayım dedim zevkine rvrde sylvan animist vardı 250 gibi ezik bi damage verdim ona karşılık adamın gücü yemin ederim 100 de 10 gitmedi ya bunedir toa napmış böyle oyunu onu kas bunu kas . keşke toa olmasaydı ya :( gidip arti mi kasçam :(
o zaman eu alcaktınız...[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 18 Mayıs 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
blackrozun oynadigi hic bir oyundan hayir gelmez. hepinizi kacmaya davet ediyorum.

Sen o yüzden mi lineage den daha 3 günde kactin? lol insan ben daha oynamicam bilmem ne der hiç bişi dmeden gittin.
o zaman blackrose a sormuştum azmo birakti mi diye, o da "ohhho o şimdi baska oyuna başlamış onu bile bırakmıştır " dediydi:P[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon
Katil-ne olacagi belli olmayan merce
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...