Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP otobüsünde çarşaflı kadın krizi

Horizon

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:
sonra ben fanatik militan degilim diyip saga sola saldiriyor basligi acan adam

kim gonderdi seni?

harbiden vakit gazetesinin paticik subesi gibisin

Ne alaka ? Nereye saldırmışım ? Bu başlığı açınca fanatik militanmı olunuyor ?

Memleketteki bu haberi veren tüm gazeteler fanatik akp militanı ozaman. Hepside vakitçi birde üstüne ekleyelim tam olsun.

Nekadar komik adamsın sen öyle. Hatta..

Ne oldu zoruna mı gitti ?
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı dır.

said:
söz konusu çarşaflı kadın, aslında kıymet özgür adında, daha önceki seçimlerde chp'den milletvekilliği adaylığı olan, chp üyesi ve başı açık bir kadın. baykal'ın çarşaf açılımını protesto etmek amacıyla çarşaf giymiş ve otobüse girmiş. nezaket gösterip arabaya alınmış kılıçdaroğlu ile konuşması için. kadın kılıçdaroğlu'na demediğini bırakmamış. ona rağmen "teyze izin verir misin?" diyor gürsel tekin. bu sefer otobüsten ayrılmıyor ve kadın kılıçdaroğlu'na "al sana çarşaf!" diyor.

kanal 7 gibi bir haber portalı da olayı "linç", "çarşaflı teyzeye dayak" gibi saçma sapan bir şekilde okura sunup istediği tepkileri alıyor.

protestocu kadının sitesi de şu: http://kiymetozgur.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Videoyu tam seyredersen zaten kadının lafından onu anlıyorsun. Alın size çarşaf diye tepki gösteriyor. Tabi etrafındaki danalar kadını tartakladığı için doğru düzgün kendini açıklayamıyor. Hali kalmıyor gidip orada bir kaldırım taşının üzerine oturuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar da tam olarak aynı şeyi söylüyor.'Biz bu ülkenin değerlerine sahip çıkıyoruz,fakat şu laikler ülkeyi yozlaştırıyor' diyorlar.Nereden gelirse gelsin,ayrımcı zihniyet tehlikelidir.Ne kadar farklı fikirlerde olursak olalım,her insana insan gibi davranmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkenin kurulduğu anayasada yazana bakarım ben. O anayasaya göre bu ülke laik bir ülke ve bu değiştirilemez. Ha gerçekte laik değil ve daha da azalıyor laiklik derecesi. Dağdan gelip bağdakini kovmuyorum, anayasayı beğenmeyen ve saygı duymayanları kovuyorum. Ki onları da kovmuyorum kimim de kovabilirim? :D

Elimde şans olsa tek tek tüm şeriatçıları ayıklar İran'a falan sürdürürüm o ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğunda anayasada 'Türkiye bir İslam devletidir' yazıyordu,halife vardı. :) Şimdi şeriatçılar da buna dayanarak benzer şeyler söyleyebilirler.Tekrar söyleyeyeyim,hangi taraftan gelirse gelsin,radikal görüşlere karşı çıkmak gerekiyor.Türkiye'nin menfaati için gereken budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...