Xoo Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Payment methodumu kapatmışlar ödeme yapamıyorum.Mail attım ama cevap gelene kadar 1 hafta geçer sanki.Avrupa destek hattını nasıl arayabilirim? numaralar yazıyo ama nası aranıcağına dair bilgim yok bilgisi olan varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Telefonla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 SKYPEden aramıştım hem beleş hem de gayet net ve sorunsuz oluyor. SKYPE aç sonra ordan ingiltereyi seç ve yardım hattının numarasını çevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aynen ben de skype ile hallettim 2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 telefonla mesela ingilteresini aramak istiyorum 0800 931 0800 numarası +44 koyup arayınca olmuyo nasıl ulaşıcaz bu heriflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 skype sız olmuo galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelmaker Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Benimde başıma gelmişti. Telsim hattımla uğraşmama rağmen arayamamıştım fakat Turkcell ile deneyince sorunsuz hallettim ve görüştüm. +44 yada 0044 hangi şekilde kod u yazdığımı hatırlamıyorum ama denenerek 2sn lik iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 turkcellle arayamıyorum ya olucak iş diil italyayıda denedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Dworgian said: .... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 skype denmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 çok mu zor skype kurup denemek ? ülke seçiceksin sonra numarayı giriceksin. turkcell ile ben de uğraştım baya ama arayamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 skypetanda aradım bekleme olayını kaldırmışlar oyüzden şuan dolu sonra arayın diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar