Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eee nedir fikirleriniz? bitirmedim daha albumu ama iraz sonuk kalmış demek zorundayım. veya Black Icetan sonra eski gruplardan beklentilerim arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Dinlemedim daha, ama flac yerine gidip alsam mı diye düşünüyordum, değmez mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 guzel aslında, ama eski albumleri kadar iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yok bomba patlar yok kadınlara hak verilmiyo yok şeriat var diye gelmezler Türkiye'ye sonra gidip "Cedars Of Lebanon" diye iğrenç lame bir şarkı yap. Bloody Sunday'i bidaha yakalayamıcan be bono, sinirlendim bak. Ha albüm 2 şarkı dışında iğrenç, o 2 şarkıda eski albümlerin kötüsü diyelim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 cogu sarkınının oldukca ıyı yerlerı var, ama nedense bılerek bozmuş gibiler.. garip, albumun zayıf noktasıda vokallar zten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar