Tron Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5q7TF-aXzjo aşırı özendim :)
cenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 türkiyede öle yol bul yap. hadi buldun virajı dönünce bi inek, keçi, eşek, poposuna girme tehlikesi çok fazla...
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 oha süpermiş ya kim bilir ne kadar zevklidir bunu yapmak ama bu türkiye de pek mümkün olmaz sanırsam =)
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 razzRaziel said: güzele benzioda sakat gibi aynen =) o dağ yolunda virajı alamazsa uçar valla
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eğer bu bilgisayar oyunu değilse hemen yapıyorum, olmayan patentimi çalan gaydir
Romario Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İzleyen çoğu insanda "Lan ben de yapmalıyım!" duygusu uyanmıştır sanırsam.
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İmrenenler soruyorum, karşıdan hatalı sollama yapan şahin çıksa ne yapacaksınız?
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 muhtemel gazete haberi: gamyoncu ahmet: "ölmüş davar sandıydım ben bunu bastım geçtim üstünden"
reddiye Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 türkiyede bunu yapsanız hiçbir aksilik çıkmasa bile kaburganız kırılır. burda asfaltta paten sürelim dedik 2-3 dakikada ayaklarımız uyuştu Böyle düz bir asfalt görmedim daha ben türkiyede bide bizim yollarda ufak bir taş olsa,fren diye kullancağın elin o taşa çarpsa kolun kırıldı işte Sakat valla
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 önce kıskandımda sonra baktım dağ yolu, böyle bişeyide anca öyle bi yolda yapabilirsin, yapmadan tırstım baya, bi hata yapsan uçtun aşağı çok sakat.
Öne çıkan mesajlar