Tron Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5q7TF-aXzjo aşırı özendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 türkiyede öle yol bul yap. hadi buldun virajı dönünce bi inek, keçi, eşek, poposuna girme tehlikesi çok fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 oha süpermiş ya kim bilir ne kadar zevklidir bunu yapmak ama bu türkiye de pek mümkün olmaz sanırsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 güzele benzioda sakat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Kaç basıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 razzRaziel said: güzele benzioda sakat gibi aynen =) o dağ yolunda virajı alamazsa uçar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eğer bu bilgisayar oyunu değilse hemen yapıyorum, olmayan patentimi çalan gaydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 mükemmel yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İzleyen çoğu insanda "Lan ben de yapmalıyım!" duygusu uyanmıştır sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İmrenenler soruyorum, karşıdan hatalı sollama yapan şahin çıksa ne yapacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 turkiyede imkansiz malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 muhtemel gazete haberi: gamyoncu ahmet: "ölmüş davar sandıydım ben bunu bastım geçtim üstünden" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 türkiyede bunu yapsanız hiçbir aksilik çıkmasa bile kaburganız kırılır. burda asfaltta paten sürelim dedik 2-3 dakikada ayaklarımız uyuştu Böyle düz bir asfalt görmedim daha ben türkiyede bide bizim yollarda ufak bir taş olsa,fren diye kullancağın elin o taşa çarpsa kolun kırıldı işte Sakat valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 önce kıskandımda sonra baktım dağ yolu, böyle bişeyide anca öyle bi yolda yapabilirsin, yapmadan tırstım baya, bi hata yapsan uçtun aşağı çok sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar