naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 fena maç olmuyo. roma 1-0 önde maç ntvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 baştan açsanıza olm şunu maç başlamış gol olmuş topic açıyosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ah Fırat ah.. :D Inter'i bi yensinler de ağla (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 0 2 oldu off )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 GOOOOOOOOAAAAAAALLLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 DarKRideR said: Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım real şampiyon olursa hoş olur baya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 riise nasıl bir gol attı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 naraso said: DarKRideR said: Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım real şampiyon olursa hoş olur baya :p Barcelona nasıl sevilmez be abi? Tamam Unicef reklamı suxx,sarı forma da suxx da,ne biliyim Barça yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 balotellliiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BALotelli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Sotto said: naraso said: DarKRideR said: Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım real şampiyon olursa hoş olur baya :p Barcelona nasıl sevilmez be abi? Tamam Unicef reklamı suxx,sarı forma da suxx da,ne biliyim Barça yani.. bi tek messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bana çok basit çalınmış gibi geldi penaltı ama bilmiyorum tekrarını göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yavrum crespo be 3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yenilcez diye çok korktum. frikiktede yürekler ağza geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 naraso said: Sotto said: naraso said: DarKRideR said: Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım real şampiyon olursa hoş olur baya :p Barcelona nasıl sevilmez be abi? Tamam Unicef reklamı suxx,sarı forma da suxx da,ne biliyim Barça yani.. bi tek messi o takımdan messi,xavi,gudjohnsen,iniesta alırım,gerisini bırakırım o derece sevmiyorum.Reklamla formayla değil böyle hayatım boyunca ısınamadım şu takıma :) hatta ömrümde bir kere bile olsun barçayı seçmedim peste fifa'da falan oynamam bile öyle diyeyim Madrid'liyim ulan ben oldum olası asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bu ne yaw piramit mi yapıyonuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Madrid yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yani şu var aslında R.Madrid'i de eskisi kadar sevmiyorum.İspanya Ligi'nde böyle aşırı sevdiğim bir favorim yok.Son 2 sezondur A.Madrid'i bayağı tutuyorum o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 unicef reklamının nesi var yahu çok sempatik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 unicef reklamı bencede kötü değil de barca kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Barça kötü, tek maçla yatırdı beni :X . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ne maçtı lan öle futbola doydum resmen bide maçı ilk açtığımda taraftarın sesini kapatmışlar sandım birden bi bağırdılar tırstım :p neyi protesto ediyoduki onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar