naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 fena maç olmuyo. roma 1-0 önde maç ntvde
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 baştan açsanıza olm şunu maç başlamış gol olmuş topic açıyosunuz :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ah Fırat ah.. :D Inter'i bi yensinler de ağla (:P)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 DarKRideR said: Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım real şampiyon olursa hoş olur baya :p
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 naraso said: DarKRideR said: Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım real şampiyon olursa hoş olur baya :p Barcelona nasıl sevilmez be abi? Tamam Unicef reklamı suxx,sarı forma da suxx da,ne biliyim Barça yani..
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Sotto said: naraso said: DarKRideR said: Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım real şampiyon olursa hoş olur baya :p Barcelona nasıl sevilmez be abi? Tamam Unicef reklamı suxx,sarı forma da suxx da,ne biliyim Barça yani.. bi tek messi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bana çok basit çalınmış gibi geldi penaltı ama bilmiyorum tekrarını göremedim...
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yenilcez diye çok korktum. frikiktede yürekler ağza geldi :p
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 naraso said: Sotto said: naraso said: DarKRideR said: Barcelona yine yenilgi aldı ya,off nasıl rahatladım var ya off Bitsin şu Barcelona,başarıya hasret kalsınlar sevemedim şunları bir türlü ya,o formaya ısınamadım real şampiyon olursa hoş olur baya :p Barcelona nasıl sevilmez be abi? Tamam Unicef reklamı suxx,sarı forma da suxx da,ne biliyim Barça yani.. bi tek messi o takımdan messi,xavi,gudjohnsen,iniesta alırım,gerisini bırakırım o derece sevmiyorum.Reklamla formayla değil böyle hayatım boyunca ısınamadım şu takıma :) hatta ömrümde bir kere bile olsun barçayı seçmedim peste fifa'da falan oynamam bile öyle diyeyim Madrid'liyim ulan ben oldum olası asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yani şu var aslında R.Madrid'i de eskisi kadar sevmiyorum.İspanya Ligi'nde böyle aşırı sevdiğim bir favorim yok.Son 2 sezondur A.Madrid'i bayağı tutuyorum o kadar :)
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 unicef reklamının nesi var yahu çok sempatik :)
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 unicef reklamı bencede kötü değil de barca kötü :)
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ne maçtı lan öle futbola doydum resmen bide maçı ilk açtığımda taraftarın sesini kapatmışlar sandım birden bi bağırdılar tırstım :p neyi protesto ediyoduki onlar
Öne çıkan mesajlar