Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akp zamanı ....

logcupasa

Öne çıkan mesajlar

Bir partiye oy veren insanları genellemek nasıl bir iştir ya. "Akp'ye oy verenler koyundur" O zaman biri de çıksın " Chp'ye oy verenler öküzdür" desin. Bir sebebi olmadan, sırf oradan buradan duydugu sözlerle oy veren her partide insan var, genelleme nedir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu ülkeden ümidimi kestim arkadaş. belediye seçimlerinden sonra da çıkacak ortaya kimin ne kadar oy alacağı. o laik, ulusalcı ebesinin körü diye tabir ettiğiniz insan topluluklarının muassır medeniyetler seviyesine çıkmaktan başka pek bir derdi yok. ama bu kadar da din ve maneviyata kaptırmış gidiyosanız türkiye de kaptırsın gitsin varsın. halkın istediği bu. elimiz değmişken tayyibi de padişah, halife ve überalles ilan edelim olsun bitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

E cus, o kilise muhabbeti hakkaten tatsiz. Heleki laiklikle ilgili bir madde varken tutup "cami kilise yapildi" yazmayin bari.. Yapildiysa noldu, adamlar her saat beyninize can calmiyolar etmiyolar. ote yandan gunde 5 defa ezan dinlemek zorundayiz; bu mu ozgurluk/laiklik/demokrasi?
Sosyal ağlarda paylaş

8- İlk defa domuz, kesimlik hayvanlar arasına alındı
10- İlk defa bir Başbakan ve Dışişleri Bakanı, islamiyeti yok etmeye yemin eden bir Papa'nın heykeli önünde fotoğraf çektirdi.
12- İlk defa bir cami kiliseye çevrildi.
13- İlk defa kilise ve havralar imar planında yer aldı.
14- İlk defa bir Başbakan Yahudi düşünce kuruluşundan " Üstün Cesaret Ödülü" aldı.
21- İlk defa bir Başbakan İslam dünyasının sınırlarını değiştirecek BOP'un eş başkanı oldu.
22- İlk defa bir Başbakan Müslüman topraklarını işgal eden ABD askerlerininevlerin e sağ salim dönmeleri için dua ettiğini açıkladı.
30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.

çok koymuş bunlar heralde ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bunların hepsi doğru..
hepinizmi tayyipçisiniz !
nesiyle dalga geçiyosunuz burda yazanların !

tayyibin yaptığı şerefsizliklerin hepsini yazmış..ki eminim bi çok eksik vardır..yani bunlar sadece gözle görünenler..

adamlar göz göre göre ülkenin içine etti..
bi alkışlamadığınız kaldı lan
kendinize gelin !
kafasını kapatıp götünü açanlar 0 arabalara biniyo..
ne yaparak
sadece kafasını kapattığı için
eskiden böylemiydi..
bu ülkede böyle bi başbakan böyle bir hükümet olduğu için utanıyorum..
böyle cahil böyle terbiyesiz bi başbakana sahip olduğum için utanıyorum..
göz göre göre adamlar padişahlık kurdu nerdeyse..
oğlunu askere göndermez..oğluna gemi alır..
daha neler neler..
önce halkı fakirleştiriyo.. sonra iyi görünmek için odun dağıtıyo çamaşır makinası filan dağıtıyo..
kimin parasıyla yapıyo bunları..sizden bizden tokatladığı parayla..Avrupalı Türklerden aldığı parayla..
misal: deniz feneri..
tayyibin ankara şubesi melih gökçek.. adam utanmadan çıktı kendini savundu..ve haksız çıktı..buna rağmen çıktı kendini savundu..
şimdi noluyo..
melih gökçekin Ankaralıdan aldığı para geri ödeniyo..
buna benzer kim bilir daha neler yaptılar..

biraz aklınızı başınıza alın..böyle giderse bunun sonu iyi değil..
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede de über eğitim var doğrusu, şahane "birey"ler yetişiyo cidden.

öncelikle tutarsızlığınız şurada: eğitimle siyaset doğrudan korelasyonu olan şeyler değil, iyi eğitimli insanlar illa "doğru" seçimi yapacak diye bi kaide yok. abdullah gül de eğitimli bi insan mesela, akp'nin kadrosunda da gayet eğitimli adamlar var. ee?

"egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" cümlesinin neresini anlamakta zorlanıyorsunuz? siz cumhuriyetin işleyişini bu ülkenin insanına fazla görerek Atatürk'ün mirasına en büyük haksızlığı yapıyorsunuz, sonra kalkıp bana Atatürk düşmanı diyosunuz. pes.

nedir öneriniz? 70 milyon insanı doğru yola "eğitmek" mi? tek parti iktidarına dönmek mi? yahu hangi ülkede, ya da ülkeyi de geçtim hangi gezegende hangi tarihte yaşıyorsunuz siz? bu ilerlemenin geri dönüşü yok, türkiye bütün diğer avrupa ülkeleri gibi bu demokrasi sancılarını yaşayacak, ve sonunda biz de AB'ye girdiğimizde, sizin bile fikirleriniz değişecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...