massosoit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 talent olarak ne öneririsiniz pve için.birde de assassin ın pvp si nasıl.iş yaparmı.yeni başladım oyuna. Birde yanlışlıkla yanlış talent verdim.nasıl değiştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Talent build konusunda tavsiye veremicem ama ; Evet, Sin PvPde çok iyi gerek duel gerek mass pvp. Hatta soldier öldürmekten daha zor Sin öldürmek. Featleri de büyük şehirlerde bulunan feat trainer tagli npclerle konuşarak resetleyebilirsin, haritada ufak nokta olarak da görünürler trader gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 1-70 arası para verin gerekirse bir tanıdığınıza kasması için 70 den sonrada oturun zevkini çıkarın www.aocarmory.com dan solda database oraya bas sini seç soracıma en tepedeki feati uygula güzel yani herşeyi denedim en iyisi bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ben memnunum benimkinden :) çok az lotus genel olarak corruption iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Assasin için denenmiş feat dizilimleri bu adrese bir gözatın... naçizane görüşüm 74 level assasini olan biri olarak; level kasmak ve pvp için corruption, end game raidler için ise lotus daha mantıklı. corruption buildde melee dayanıklılığınız daha fazla diğer taraftan lotus tarafında ise casterlere karşı daha iyisiniz ve aynı zamanda soul fragment biriktirmeye mahkum kalmıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 benimki şöyle bişey. şimdi tam hatırlamıyorm eve gidince tam bendekini koyarım ama buna benzer bişey. snap kick'siz pvp olmaz ki be ya. hem silence hemde kb sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BiTcH_oFBaT said: benimki şöyle bişey. şimdi tam hatırlamıyorm eve gidince tam bendekini koyarım ama buna benzer bişey. snap kick'siz pvp olmaz ki be ya. hem silence hemde kb sağlıyor. toughness yerine natural protection a gitmek daha mantıklı. zaten corruptiondan pysical invul alıyorsun. ama toughness a verince hiç büyülere karşı resist alamıyorsun. Level 80 olunca hibrid düşünüyorum. Eğer sin oynayacaksan, şu siteye göz atman çok yardımcı olur. o site için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bu da benim buildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar