aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sabrinin ayagini okuyup uflemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Hey yavrum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 de sanctis emre aşık meira sabri hakan balta kewell barış ayhan arda lincoln baros ilk 11 böle bizim, lincoln deplasmanda=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Şöyle resmi bi servis vereyim aklınızda bulunsun: http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/ Golleri maç sonunda mis gibi izleyebiliyorsunuz. Üyelik istiyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 2-1 bitecek gibi, bastırıyorlar. alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 çalışan bi ligradyo linki varmı acaba bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://www.ultraslan.com/Radyo/index.Html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 devre 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 theCio said: Konyanın forvette Cihan Haspolatlı varmış sebeb nedir :D fatih terim zamanında cihan forvet idi ama fatih terim kafasına vura vura onu sağ bek yapmıştı. heralde galatasaray dan ayrıldıktan sonra kendi eski içinde kalmış egolarını tatmin etmek amacıyla yapılan bişi heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 çok sıkıcı maç.bitmez vallahi bu maç. 2. yi bulamazsak zor böyle zemini olan takım bu ligde nasıl barınabilio anlamadım.bunlar ortadan kalkmadıkça ligin kalitesi nasıl artsın ben baros olsam kewell olsam oynamam.niye futbol hayatımı bitiriyim yani. garibim uğur uçar bu zemin yuzunden oynayamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 başladı 2. devre kısır bi maç olucak gibi görünüyo 2. yi atarsak rahatlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 konya yüklenmeye başladı kontradan 2. yi atmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bu konyaspor nasıl ligte kalabilio yıllardır anlamaıom fethullah gulen yardım edıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 NASIL KAÇTI YA OF. sabri. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ahaha sabri bugun iyiydi.ama yaptıgı öküzlükler yine çoktu :) adam iyi oldugu maçta bile saçmalayabilio :) zor maçtı.yani bu zeminde bundan daha fazlası olmazdı.tertemiz 3 puan.uzun bir galibiyet serisi başlamıştır.hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bitti maç. http://forum.paticik.com/read.php?62,3894474 edit:İşi biliyorum diyenleri gördük bir daha :D . 2 dedim tuttu nihahah. Barcelona maçına 2 dedim onu bekliyorum, o da bitsin gelsin 80 milyon :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bu sahayla bu takımın 1. ligde olması cinayet katliam. Zar zor yendik işte Arda nın şans golüyle. Ne rezil bir maçtı Allah'ım. Mehmet Güven in bu maçtan önce Galatasaray futbolcusu olduğunu düşünmüyordum. Artık fikrim değişti. Şu anda futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 mehmet güven topçu değil.ama bu maçta yapabilceği bişi yoktu ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Arkasokak said: konyaspor her türlü alır. bLackcha0s said: Konyanın farkı rahat bulabileceği bir maç.Yedek ağırlıklı kadroyla çıkabilirler. Buyse said: bordo maçındaki yorgunluk üstüne konya alır diyorum Mumu said: berabere hiç anlamıyonuz futboldan. (:P)(td)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Artizliğimi yapıcam kusra bakmayın :D (iddaa middaa olayları geçtiği için yazıyorum artık, sanırsam arıtk oynanamadığı için sorun olmaz) Eralp said: 2 de oynanabilir aslında. edit: Büyük takımların avrupa maçlarından sonra çoğu maçı alt bitiyor. Hatırlatayım. edit bi daha: Hatta konya kendi evinde iyi savunma yapıyor. Yenilirse hep 0-1 0-2 filan yeniliyor. Galatasaray da deplasmanda atamıyor. Üst oynanmaz bence. Kendi evindeki son 4 maçında sadece 1 kere üst olmuş o da alanyaspor' u 4-0 yenmiş. Galatasaray' ın da defansı kötü aslında. Konya 1 tane atabilirse üst biter, atamazsa alt. 2 oynamak daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 blackin dalga geçtiğini anlayamamak futboldan anlamamaktan kötü ama (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hakem hakem değildi yine.kız gibi top oynattı. bu cihan ve veysel ztn facia.salakların kıçına çarpıp dışarı cıkıo yine korner bekliolar :).çirkefliği aşmışlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 :):):):) patide usül böyle. konusulanın tümüne bakmadan, espriymis vs aldırmadan soylenip fail olundu ise quotelanir. :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Noldu kim alıntı yapmış? :D Ayrıca adam gayet ciddiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 golde tam bir jefferson klasiği yalnız. gene zamanlama hatası, planjon hatası. sabri çok şekil atmış uzun topuda. arda zeki çocuk atmış. jeferson dünyalar kötüsü kaleci ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar