Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: 01.03.2009 - 19.00 - Konyaspor - Galatasaray

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

theCio said:
Konyanın forvette Cihan Haspolatlı varmış sebeb nedir :D

fatih terim zamanında cihan forvet idi ama fatih terim kafasına vura vura onu sağ bek yapmıştı. heralde galatasaray dan ayrıldıktan sonra kendi eski içinde kalmış egolarını tatmin etmek amacıyla yapılan bişi heralde :P
Sosyal ağlarda paylaş

çok sıkıcı maç.bitmez vallahi bu maç. 2. yi bulamazsak zor

böyle zemini olan takım bu ligde nasıl barınabilio anlamadım.bunlar ortadan kalkmadıkça ligin kalitesi nasıl artsın

ben baros olsam kewell olsam oynamam.niye futbol hayatımı bitiriyim yani.

garibim uğur uçar bu zemin yuzunden oynayamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha sabri bugun iyiydi.ama yaptıgı öküzlükler yine çoktu :)

adam iyi oldugu maçta bile saçmalayabilio :)

zor maçtı.yani bu zeminde bundan daha fazlası olmazdı.tertemiz 3 puan.uzun bir galibiyet serisi başlamıştır.hayırlı olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sahayla bu takımın 1. ligde olması cinayet katliam. Zar zor yendik işte Arda nın şans golüyle. Ne rezil bir maçtı Allah'ım. Mehmet Güven in bu maçtan önce Galatasaray futbolcusu olduğunu düşünmüyordum. Artık fikrim değişti. Şu anda futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Artizliğimi yapıcam kusra bakmayın :D (iddaa middaa olayları geçtiği için yazıyorum artık, sanırsam arıtk oynanamadığı için sorun olmaz)

Eralp said:
2 de oynanabilir aslında.

edit: Büyük takımların avrupa maçlarından sonra çoğu maçı alt bitiyor. Hatırlatayım.

edit bi daha: Hatta konya kendi evinde iyi savunma yapıyor. Yenilirse hep 0-1 0-2 filan yeniliyor. Galatasaray da deplasmanda atamıyor. Üst oynanmaz bence. Kendi evindeki son 4 maçında sadece 1 kere üst olmuş o da alanyaspor' u 4-0 yenmiş.

Galatasaray' ın da defansı kötü aslında. Konya 1 tane atabilirse üst biter, atamazsa alt. 2 oynamak daha mantıklı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...