Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gazete habertürk

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

bugün çıktı malum. kalite malite vs eh işte ama gazete düzeni çok rahatsız edici bence.
içeriğe gelirsek de murat bardakçı ve birazcıkta yaşar nuri dışında okumaya değer tek bir yazar bulamadım, nasıl 750 bin e satmayı planlıyorlar anlamadım pek.emin çölaşanla anlaşmalarını bozduktan sonra zaten rengini belli etmişti.
aydın doğandan bi farkın yoktu madem, bari birkaç düzgün yazar alsaydınızda gazeteyi okuttursaydınız diyor ve 10 üzerinden 4 veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'da olmama rağmen 50 kuruşa aldım dergiyi, herhalde karışıklık oldu.

Ben beğenmedim kısaca. Ota boka, dizayna tasarıma, reklama gazete boyutuna uğraşacaklarına adam gibi içerik ve köşe yazısı için uğraşsalardı.

Lan bu tarz adamlar Baykal'ı savunduruyorlar zorla bana.

İlk sayfada çıkmış Baykal'dan ağır hakaretler demiş.

Fesüpanallah!
Sosyal ağlarda paylaş

daha henüz gazeteyi okumadım ama benim şöyle bir gazetenin çıkarılmasını istiyorum( genel olarak, habertürk gazetesinden beklentim değil)
dünya ve türkiye'de olan haberlerin çoğunu içeren köşe yazarı az ya da olmayan haberleri yorumsuz olarak sunabilecek gazete.
şu an ki gazeteler işine gelen ya da sınırlı sayıdaki haberleri veriyorlar. yabancı gazetelere ve haber sitelerine bakınca bir çok önemli olaydan haberimiz olmadığını anlıyorum.
ayrıca diğer gazetelerde gereğinden fazla köşe yazarı var. bır kısmıda gereksiz hatta. ondan köşe yazarı olmasada olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
cumhuriyet altin kagida basmadigi halde o parayi veriyor turk insani
pardon onlar bu halkin parcasi olmiyan elitist beyaz turktu :3

cumhuriyet le bu gazetenin iddiası aynı değil. cumhuriyet 30000 40000 satsa da önemsemeyen bir gazete. bu adamlar çok satmak zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi dilinde kendi ismini doğru yazamayan bi gazeteden bahsediyoruz.

habertUrk nedir Ü neden değil.

tespit: Ayrıca habertürk grubunda ilginç bi eğilim var: "her şeye x açılımı deme eğilimi"

"maganda açılımı" vs..

itici oluyor anlamsız yanlış alakasız kullanımlar. Kanalında da hergün bişeylere x açılımı falan diyorlar şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Habertürk teki ü niye ü değilde u diyorsun da 007. O logo zaten dikkat edersen haber ile turk kelimesi arasında kırmızı bir çizgi var. Hani bazıları ü deki iki nokta yerine üzerine yan çizgi çeker. O kırmızı çizgi de o işte. Anlamamak biraz yetenek ister bence onu. Yani bu eleştiri konusu değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

alıntılıyorum:

said:
Fatih Altaylı'ya hiç güvenmem ama anlatılanlar hep içi dolu iddialı bir gazetenin çıkacağı fikrini güçlendiriyordu. Açıkçası bu Pazar karşılaşmış olduğum gazete ile tasvir edilen gazete arasında dünyalar kadar fark var. Üslubundan taraf oluşuna, yazarlarından reklam ve görsel tasarımına dek beklentilerimin kat kat altında kalan bir gazete oldu. Tasarım, reklam falan oturur da üslubunu ve içeriğini toparlayabilirler mi şüpheliyim.

Dışı bol makyajlı, içi boş bir gazete olmuş. Fatih altaylı'ya göre gazete 1 ayda tam kıvamına gelecekmiş ama sanmıyorum ki üslub vs. yi düzeltebilsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Horizon said:
U türkçedir ayrıyetten.

ahuahah tespite gel.

türkçe'de türk kelimesi içinde u yoktur, yalnız ne yazık ki, mamafih.

İnsan polemike polemikle devam edince böyle oluyor işte. Orada arkadaş türkçe kelime değil türkçe karakter neden kullanılmıyor demişti.

Alfabeyi unuttun mu ? Hadi ben de güleyim tespite gel ahahah , önce bir oku anla.

Onu da geçtim , bu nasıl bir eleştiri olabilir. Logo da ü yerine u koymuşlar... bak şunların kafa yapısına pis adamlar.. Bunu mu dememiz gerekiyor. Yukardaki mesajımı tekrarlıyorum. Hayatınızda harflerin deforme edilerek yapıldığı logo görmediniz mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...