Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bugün çıktı malum. kalite malite vs eh işte ama gazete düzeni çok rahatsız edici bence. içeriğe gelirsek de murat bardakçı ve birazcıkta yaşar nuri dışında okumaya değer tek bir yazar bulamadım, nasıl 750 bin e satmayı planlıyorlar anlamadım pek.emin çölaşanla anlaşmalarını bozduktan sonra zaten rengini belli etmişti. aydın doğandan bi farkın yoktu madem, bari birkaç düzgün yazar alsaydınızda gazeteyi okuttursaydınız diyor ve 10 üzerinden 4 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bi kere daha çıkarmamışmıydı yaf bunlar gazete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ne habersin ne turksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 türk insanı altın kagıda bassan 75 kuruş vermez bi gazeteye. adam o paraya 4 tane başka gazete alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Penthesilea said: ne habersin ne turksun Seni gören yollara dökülsün.. konuya gelcek olursak 750 böyle bi gazeteye ıh ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ankara'da olmama rağmen 50 kuruşa aldım dergiyi, herhalde karışıklık oldu. Ben beğenmedim kısaca. Ota boka, dizayna tasarıma, reklama gazete boyutuna uğraşacaklarına adam gibi içerik ve köşe yazısı için uğraşsalardı. Lan bu tarz adamlar Baykal'ı savunduruyorlar zorla bana. İlk sayfada çıkmış Baykal'dan ağır hakaretler demiş. Fesüpanallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Reklam işini yürütüpte ayakta kalması zor gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 cumhuriyet altin kagida basmadigi halde o parayi veriyor turk insani pardon onlar bu halkin parcasi olmiyan elitist beyaz turktu :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 daha henüz gazeteyi okumadım ama benim şöyle bir gazetenin çıkarılmasını istiyorum( genel olarak, habertürk gazetesinden beklentim değil) dünya ve türkiye'de olan haberlerin çoğunu içeren köşe yazarı az ya da olmayan haberleri yorumsuz olarak sunabilecek gazete. şu an ki gazeteler işine gelen ya da sınırlı sayıdaki haberleri veriyorlar. yabancı gazetelere ve haber sitelerine bakınca bir çok önemli olaydan haberimiz olmadığını anlıyorum. ayrıca diğer gazetelerde gereğinden fazla köşe yazarı var. bır kısmıda gereksiz hatta. ondan köşe yazarı olmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Viktor said: cumhuriyet altin kagida basmadigi halde o parayi veriyor turk insani pardon onlar bu halkin parcasi olmiyan elitist beyaz turktu :3 cumhuriyet le bu gazetenin iddiası aynı değil. cumhuriyet 30000 40000 satsa da önemsemeyen bir gazete. bu adamlar çok satmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://gazete.netgazete.com/Gazete/haberturk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 AHAHAHAAHAHA said: CHPden maganda acilimi muahahahahahah super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 pekaziz said: içerik ve köşe yazısı için uğraşsalardı. internet haber sitelerinden yola çıkarak yorum yaparsak içeriğin iyi olması pek habertürk tarzı değil, daha ziyade başlıklara oynuyor onlar: "KARADAĞDA FACEBOOK YASAKLANDI!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 açılışında firingıls vermeyen her gazete batmaya mahkumdur 333ml pepsi de kötü başlangıç sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 okumadım yok!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Kendi dilinde kendi ismini doğru yazamayan bi gazeteden bahsediyoruz. habertUrk nedir Ü neden değil. tespit: Ayrıca habertürk grubunda ilginç bi eğilim var: "her şeye x açılımı deme eğilimi" "maganda açılımı" vs.. itici oluyor anlamsız yanlış alakasız kullanımlar. Kanalında da hergün bişeylere x açılımı falan diyorlar şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 forgiver said: açılışında firingıls vermeyen her gazete batmaya mahkumdur 333ml pepsi de kötü başlangıç sayılmaz star gazetesi miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Habertürk teki ü niye ü değilde u diyorsun da 007. O logo zaten dikkat edersen haber ile turk kelimesi arasında kırmızı bir çizgi var. Hani bazıları ü deki iki nokta yerine üzerine yan çizgi çeker. O kırmızı çizgi de o işte. Anlamamak biraz yetenek ister bence onu. Yani bu eleştiri konusu değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Anket yapsak Ü mü U mu diye ezici çoğunluk U der diye düşünüyorum. Çok da önemli değil bir harf de, demek istediğim kafa yapısı. Madem Türk diyeceksin neden Türkçe karakter kullanmıyosun..vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ü yü logo tasarımı olarak farklı şekilde yapmak nasıl bir kafa yapısına işaret ediyor ? Alkolmü almışlar tasarlarken ? "Logo tasarımı" Harflerin deforme edildiği logo hiç görmedinmi hayatında :). U türkçedir ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ü değil diyorum işte direk. Farklı demiyorum. Değil diyorum. edit: "U Türkçedir" falan demişsin de anlamadın durumu sanırım. :) Şunun için bile açıklama: Ü yerine U kullanmaktan bahsediyorum. Horizon said: U türkçedir ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 alıntılıyorum: said: Fatih Altaylı'ya hiç güvenmem ama anlatılanlar hep içi dolu iddialı bir gazetenin çıkacağı fikrini güçlendiriyordu. Açıkçası bu Pazar karşılaşmış olduğum gazete ile tasvir edilen gazete arasında dünyalar kadar fark var. Üslubundan taraf oluşuna, yazarlarından reklam ve görsel tasarımına dek beklentilerimin kat kat altında kalan bir gazete oldu. Tasarım, reklam falan oturur da üslubunu ve içeriğini toparlayabilirler mi şüpheliyim. Dışı bol makyajlı, içi boş bir gazete olmuş. Fatih altaylı'ya göre gazete 1 ayda tam kıvamına gelecekmiş ama sanmıyorum ki üslub vs. yi düzeltebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BloodyBeast said: forgiver said: açılışında firingıls vermeyen her gazete batmaya mahkumdur 333ml pepsi de kötü başlangıç sayılmaz star gazetesi miydi bu ett şuan müthiş bir yerde. Tarafsız manyak bi gazete anlatıcak kelime bulamıyorum anlayın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Horizon said: U türkçedir ayrıyetten. ahuahah tespite gel. türkçe'de türk kelimesi içinde u yoktur, yalnız ne yazık ki, mamafih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sg-1 said: Horizon said: U türkçedir ayrıyetten. ahuahah tespite gel. türkçe'de türk kelimesi içinde u yoktur, yalnız ne yazık ki, mamafih. İnsan polemike polemikle devam edince böyle oluyor işte. Orada arkadaş türkçe kelime değil türkçe karakter neden kullanılmıyor demişti. Alfabeyi unuttun mu ? Hadi ben de güleyim tespite gel ahahah , önce bir oku anla. Onu da geçtim , bu nasıl bir eleştiri olabilir. Logo da ü yerine u koymuşlar... bak şunların kafa yapısına pis adamlar.. Bunu mu dememiz gerekiyor. Yukardaki mesajımı tekrarlıyorum. Hayatınızda harflerin deforme edilerek yapıldığı logo görmediniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar