Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bilemiycem aradım ama bulamadim aynı geyikleri yapmayın :) biliyoz belki vardır ama mutlaka bakın eglenin,yarılın,kopun :) http://www.thenoel.org/asianprince/[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... [Bu mesaj Durlag tarafından 18 Mayıs 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bune bea...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bu ne len heheheheheheheheheheheheheh[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yanlız. I'm giving a smile to all the women out there! Since I don't smoke, my teeth are pearly white. I decorated the picture myself. Of course, the gold earrings and necklace are mine, but if you were my princess, they'd be yours too! That shirt I'm wearing is very expensive, because it is 100% silk, with intricate embroidery, custom made for me. From this picture alone, you can ascertain that I have excellent hygeine. My face is flawless. People tell me my eyes are very sexy. Also, they are always making eye contact with me. It is very flattering. Even men do it, but sorry guys, I'm not gay! I guess my eyes just have some kind of mystique attribute.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 öeah... nasıl bir tiptir bu... değişik bişi... resimdeki bakışlar süper ama :P[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Adam(kadın neyse yani) cok fena yaaa ..resimlerin üzerine gelince yazılar fln cıkıyo yarıldım hala da bakıp bakıp yaraılıyorum :)[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ehuehu :) Komik...[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Britney Spears mı bu ?¿[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 saçma saçma şeyler.. Mutlaka baktım ama keşke mutlaka bakmasaydım :D[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın....
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 metroseksüel:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ehe eet Britni nin eski hali Mutasyondan önce :)[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bıyığın photoshop olduğu acaip belli. erkek falan diil o birileri eğleniyo. bakanıza yüz hatları hiç erkeğinkine benziyo mu? bıyığı kaldırın tam bi kız. zaten bıyık da pek gerçekçi görünmüyo.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sen de mutlaka bak[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya tamam ilk kez link verdik eglenelim diye direk başladınız.. :([signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ben başlığa laf ettim.. Başlığı daha belirtici koysaydın ben de zamanımı harcamak zorunda kalmazdım ilgimi çekmeyecek bişeyse...[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: HellHound, 18 Mayıs 2004 21:39 tarihinde demiş ki: dark bu, siz bilmio muydunuz? dogru sölüo doggy[signature][hline]bornozlu canavar
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya orda haklısın başlıgı yanlış koydum ama sonradan deiştiremediim icin olmadı.. Da merak ettim kaç saatini aldı bakman ?[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 21:41 tarihinde demiş ki: saçma saçma şeyler.. Mutlaka baktım ama keşke mutlaka bakmasaydım :D [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Allah'ım tipe bakar mısınız? Bu da çıktıı bi kızmış.. Bu da ona çıkma teklifi etmiş olan adamlar.. :) Bu site kesinlikle sahte.. Olmalı.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 PHOTOSHOP kokuyor bu resim...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Öne çıkan mesajlar