camel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 )))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 gülme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Dünya döner bir gün daha Yeryüzünde aşk durdukça Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkça Biliyorsun gitmemm gerek Yollar bitmez düşünerek İster sonuç de istersen sebep Bu düğümü çözmem gerek Belki sana yazarım uğradığım bir şehirden Renkli bir kart atarım mekke yada kudüsten Sonra bir gün cıkarım sen artık dönmez derken Bir şarkı fısıldarım kulağına gün batarken Dünya döner tek bir yana (aşk durdukça) Doğsun diye gün bir daha Ben de döndüm tekrar sana (aşk durdukça) Sönmek için yana yana Belki sana yazarım uğradığım bir şehirden Renkli bir kart atarım mekke yada kudüsten Sonra bir gün cıkarım sen artık dönmez derken Bir şarkı fısıldarım kulağına gün batarken Dünya döner tek bir yana (aşk durdukça) Dolsun diye gün bir daha Ben de döndüm tekrar sana (aşk durdukça) Sönmek için yana yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 basina bir hal gelirse canim daglara gel daglara seni saklar vermez ele canim daglara gel daglara bu canim aska duseli canim ask odu ile piseli yesil daglar menekseli canim daglara gel daglara gevheri dustum dillere canim diyari gurbet ellere billahi vermem ellere canim daglara gel daglara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 xD x) :) :D (: (x 8-) B-) 8x) xD x) :) :D (: (x 8-) B-) 8x) xD x) :) :D (: (x 8-) B-) 8x) xD x) :) :D (: (x 8-) B-) 8x) xD x) :) :D (: (x 8-) B-) 8x) xD x) :) :D (: (x 8-) B-) 8x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Farinal said: gülme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Capone kollar açılır Gögüsler yana saçılır Herkesin gözü açılır Adınada derler seks Seks Seks Seks Kağıttan elbise moda Mini etek giymiş oda Yaşasın der en son moda Adınada derler seks Seks Seks Seks Seks bombası olmuş meğer Herkesin dilinde gezer Sosyete böyleymiş meğer Adınada derler seks Seks Seks Seks Kalçaları bomba gibi Kollarıda asma kabak Gören gözler şaşı olur Amanın kadına bak Adınada derler seks Seks Seks Seks Seks bombasımı neymiş Allahıma güzel şeymiş Gözlerimiz yaptı bayram Dayan kesene al Adınada derler seks Seks Seks Seks Çıplaklar kampına döndü Görenin gözleri döndü Bu gidişle ocak söndü Adınada derler seks Seks Seks Seks Ne ferman dinler ne kadı Sosyetik cıkmıştır adı Cennetenmi gelmiş tadı Adınada derler seks Seks Seks Seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 camel said: )))))))))))))))))))))))))) rus musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eisenheim sizi bir titretti baktı olmuyor gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bülük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://i41.tinypic.com/6z90e1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar