Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Selamlar yeni bir hafta yine bir şarkı kapmanyamla buradayım :) Bu sefer daha yavaş ve trash olmayan bişeyler denedim. Tarz olarak nasıl tanımlanır bilmiyorum rock işte böyle derinden gelen sesli şarkılar olur ya öyle bişey. Biraz farklı bişeyler denedim hoşuma da gitti sonuç genel olarak, sizler ne düşünüyorsunuz yine yorumlarınızı alabilirsem sevinirim, uzun da değil 2 dakika :), Tarzın yanı sıra mix ve kayıta da yorum yaparsanız sevinirim Myspace Şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 kendine bi vokalist bulmalısın :P sololar fena olmamış. dındındındın diye giden ana melodi çok yapay geliyo böle onun dışında vokal çok kötü. sololar güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 evet vokal kötü cidden,bir deüstüne vokalin sesi fazla önde gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 vokalin kötü olduğunu belirtmeyeyim artık ben de:) sürekli detone oluyor, ve de müziğin tonuyla uyumlu söylemiyor çoğu yerde. onun dışında beğendim şarkıyı, ismi hariç. opethin şarkısıünlü baya "ending credits", başka bir isim bulsaydın bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 evet o isim olayını sölicektim bende bak unutmuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 benim de aklıma birden gelince şaşırdım demek ki bilinç altında varmış ayıp etmişiz ya eheh . Baya bi falsosu var şarkının demek ki yenisini yapıp bunu kaldırayım. Teşekkürler ayırdığınız vakit için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Şu arkada sürekli tekrarlanan tını tını tınnı tını kısmı biraz daha yumuşak olsa? Belli bir süre sonra kafanın içinde çakmaya başlıyor. Yada arada sırada şarkıda tempo düşünce 5-10 saniyeliğine geri gelse 1-2 defa? Çünkü özellikle girişte baya hoşuma gitti =) Vokalde biraz düz (ruhsuz) söylemiş şarkıyı. Ha desenki "sen daha mı iyi söylersin?" diye; hayır tabii ki. Ama yaklaşım (Tarz) olarak başarılı buldum. Not: Bu yorumlar müzikten teknik olarak zerre anlamayan, sadece kulağına gelene göre kendi kısıtlı zevkleri çerçevesinde yorum yapan Apis tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar