Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sennheiser mx360/sol kulaklıkta cızırtı?

Drall

Öne çıkan mesajlar

kulaklığı alalı daha 2 ay oldu. sony nwzb133 mp3 playerla kullanıyorum kulaklığımı. bugün bass modunda dinlerken bi şarkıda bassların bol bulunduğu bi kısımda sol kulaklık cızım cızım cızırdadı adeta böyle. acaip rahatsız etti. tekrar tekrar aldım oraya her seferinde cızırdadı. sonynin kendi kulaklıklarıyla denedim onda cızırdamadı(gerçi onun da sağ kulaklığı gidik, bas modda direk cızırdıyo). teknosadan almıştım kulaklığı, garantisi aynen duruyo. ama faturası duruyomu bilmiyorum. teknosaya götürsem sol kulaklığı cızırdıyo yüksek seste desem garantiye alırlarmı kullanıcı hatası mı derler? ne burn-in yaptım, ne de sürekli son ses metal müzik vesaire dinledim. çok yüksek seste nadir dinledim, bikaç parçayı dinlerken yada dışarıda yüksek ses varsa anca açtım son sese. umarım tamir ederler yada değiştirirler =/ gerçi kutusu da çöpte artık ama önemi yok heralde demi?

yardımlar için teşekkürler şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

oluyordur da öyle bırhmmmmmm şeklinde sonradan uzatan basslı şarkı bakınmadım başka. ama başka kulaklıkla düzgün şekilde çalışırken mx360la o kısmın patlak vermesi baya kötü bi his =/ ki şarkıyı da bol bol dinliyorum şuaralar yeni öğrendim daha baya hoşuma gitti =D ses düzeyini 16ya çıkarmamla birlikte başlıyo cızırtı hafif hafif. sonra 20küsüre kadar baya rahatsız edici yükseliyo, 30a kadar daha da rahatsız edici oluyo =/ ki ses düzeyi 17-18de bile cızırdaması asıl kafama takılan kısmı, hadi 27-28de cızırdasa dicem çok yüksek düzey+bass modu kulaklık yetmiyodur, ama böyle olunca acaba bi arıza mı var diye düşünmeye başladım
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim şarkı agalloch'un pantheist adlı parçası, 7.00-7.15 arası cızırdıyo. o tarz bass veren bi şarkı söyleyebilirmisiniz acaba onla deniyim bir de, yada kulaklık deneme amaçlı bass sesleri falan?

edit: 7inci dakikaya gelene kadar da cızırdıyo bazı kısımlarda, sadece orada değil yani. şuan mp3 çaların geri kalan bütün şarkıları da slow parçalar, oyüzden şuan elimdeki şarkılarla deneyemiyorum yani
Sosyal ağlarda paylaş

hmm o dinlemeye çalıştığım frekans aralığını nereden öğrenbilirim peki? kulaklığın çalabildiği frekansı sitelerin birinde özelliklerinden falan bulurum da şarkıdakini nası bulucam? eğer verebildiği aralıkta değilse o frekanslar saygı duyarım garantiye falan uğraşmam şarkının orasında sesi kısarım =D başka şarkıda başıma gelmedi çünkü daha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...