sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Nereye açayım bilemedim kolay cevap alırım diye buraya açtım :) bilgisayardan kulaklıkla müzik dinlerken böyle eski kasetlerde şarkı aralarında falan bi cızırtı olurdu hani,öyle bir cızırtı sürekli fonda ve ne yaptıysam geçiremedim.O dosyaların kalitesinden midir acaba ? çoğu parçada oluyor çünkü. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 3 ihtimal var 1) dosya kalitesi 2) ses kartı 3) kulaklık kulaklığı deneyebilisin mp3 player'a takarak veya başka kulaklıkla aynı şeyleri dinleyerek. ses kartın pci ise, onboard ile deneyebilirsin bölece onu da anlarsın dosyaların kalitesinde olup olmadığını ise dosyaları başka pc'de çalarak anlayabilirsin. veya arkadaşına yollarsın böle bi cızırtı geliyo mu dersin anlaşılır bölece sorun nerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 eski laptopumu kullanıyorum ondan oluyormuş mp3 playerda sorun çıkmadı yardım için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar