Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yoo :) çok güzel bi yığın anime olmayan çizgifim izledim hatta anime çok zor beğenirim. Ama anime özentisi çizimlerle ve pokemonu aratmayan saçmasapan 0-12 yaş konusuyla çizgifilm yapılınca bana kolpa geliyo kusura bakmayın
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar birşey sorucam,film 3D olarak gelicek sanırım,ben daha önce 3D film izlemedim,gözlük kullanıyorum,3D gözlükleri esas gözlüğün üzerine takmak zor oluyor mu?Birde Türkçe dublajlı mı tercşh etmeliyim izlerken birde altyazıyla uğraşmamak için
Mesaj tarihi:
Bencede traş bir film gelecek gibi. Deli gişer yapabilir ama kesinlikle bir klasik olacağınız sanmıyorum. Efekt mefekt izlemek artık beni yoruyor, sinemada izleyeceğimi sanmıyorum, zaten sinemaya kalk git tour izle v.s ben yormaya başladı gerçi.

Evet yorumum tamamen önyargılıdır, ayrıca bana kapak olması durumunu saklı tutuyorum.
Mesaj tarihi:

sonra ona sormuşlar..

"ya izleyici, sinemada en güzel haliyle 3d izlemek varkene evde izlemek niye?"

izleyici durmuş, hüzünlenmiş, gözleri dolu dolu olmuş, boğazında düğümlenmiş kelimeler.. o anı harputlu ishak efendi şöyle aktarır bizlere..

Mesaj tarihi:
Laorx said:

troll olsa komik

gerçekten bunları düşünmesi yazık.

Abi hasta mısınız? Bi dizi hakkındaki görüşümü söyledim diye üstüme geldiniz ben de karşılık verdim. Trollemek zaten değil, aptallık falan da değil. Hakaretin lüzumu yok. Beğendiğiniz diziyi beğenmeyip bok attım diye aptal diyemezsiniz yani.

Ayrıca bu filme imax'te gitmek lazımmış kesinlikle, öyle buyurdular. Ben de istinyepark'ta izlemeyi planlıyorum bi ara
  • Yeni Oluştur...