Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 zaten anime diye değil çizgi film diye izledim güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Anime özentisi gibi ama sanki biraz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya da sen her cizgifilm anime olmali diye dusunuyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yoo :) çok güzel bi yığın anime olmayan çizgifim izledim hatta anime çok zor beğenirim. Ama anime özentisi çizimlerle ve pokemonu aratmayan saçmasapan 0-12 yaş konusuyla çizgifilm yapılınca bana kolpa geliyo kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 konuştukça batıyorsun, arkadaşım ne yapmak niyetindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bi niyetim yok abi görüş meselesi. Bana göre avatarın konusu 0-12 yaş saçmasapan pokemon sviyesinde bi konu. Katılmazsanız da aygı duyun arkadaşım!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu avatarın filmi konusu yanlız.. diğer avatarı kendi konusunda konuşun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 pokemon gayet efsane bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Evet de şu yaşımda izlemem kaldıramam yani komik geliyo artık.. Oysa ki bi jetgiller, çakmaktaşlar, tom ve jerry.. Bunlar zamana meydan okuyan seriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Kaç yasındasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 nil, aptalligini tasdikliyosun su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 nil +1 avatarın konusu güzel olabilir ama 0-12 yaş çocuklar için yapıldığı gerçeğini değiştirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şu forumu çok fazla yazmadan takip etmeyi tercih ediyorum ama dayanamadım; modlar neden nil'in bu başlığı trollemesine izin veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 trollemiyo abi default öyle adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 troll olsa komik gerçekten bunları düşünmesi yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bugün itibariyle son 3 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sparkcaster said: konuştukça batıyorsun, arkadaşım ne yapmak niyetindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Arkadaşlar birşey sorucam,film 3D olarak gelicek sanırım,ben daha önce 3D film izlemedim,gözlük kullanıyorum,3D gözlükleri esas gözlüğün üzerine takmak zor oluyor mu?Birde Türkçe dublajlı mı tercşh etmeliyim izlerken birde altyazıyla uğraşmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bencede traş bir film gelecek gibi. Deli gişer yapabilir ama kesinlikle bir klasik olacağınız sanmıyorum. Efekt mefekt izlemek artık beni yoruyor, sinemada izleyeceğimi sanmıyorum, zaten sinemaya kalk git tour izle v.s ben yormaya başladı gerçi. Evet yorumum tamamen önyargılıdır, ayrıca bana kapak olması durumunu saklı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sonra ona sormuşlar.. "ya izleyici, sinemada en güzel haliyle 3d izlemek varkene evde izlemek niye?" izleyici durmuş, hüzünlenmiş, gözleri dolu dolu olmuş, boğazında düğümlenmiş kelimeler.. o anı harputlu ishak efendi şöyle aktarır bizlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ahah adamlar üşenmemiş png yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 izleyici yıldızlara bakıp yanıt aramış da olabilir dasaaa, onu da yazmalıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Laorx said: troll olsa komik gerçekten bunları düşünmesi yazık. Abi hasta mısınız? Bi dizi hakkındaki görüşümü söyledim diye üstüme geldiniz ben de karşılık verdim. Trollemek zaten değil, aptallık falan da değil. Hakaretin lüzumu yok. Beğendiğiniz diziyi beğenmeyip bok attım diye aptal diyemezsiniz yani. Ayrıca bu filme imax'te gitmek lazımmış kesinlikle, öyle buyurdular. Ben de istinyepark'ta izlemeyi planlıyorum bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 İstinyepark'ta biletler ön satışa çıkmış, koşarak aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar