Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
after only 17 days, AVATAR has already grossed over 1 BILLION dollars around the world

1 Billion! Oha.

Tabii amerikada 300 milyon civarıymış. Titanik i geçmesi için bi o kadar daha yapması lasım galiba.
Mesaj tarihi:
progamer said:

after only 17 days, AVATAR has already grossed over 1 BILLION dollars around the world

1 Billion! Oha.

Tabii amerikada 300 milyon civarıymış. Titanik i geçmesi için bi o kadar daha yapması lasım galiba.

yalniz yaptigi paraya bakmadan hesaplasinlar bunu bence, bilet fiyatlari ayni degil, hele 3dde, hele hele 3d imaxte. gerce neye gore hesapladiklarini da bilmiyorum, belki izleyici sayisina gore belli bi standart vardir.
Mesaj tarihi:
izlenir yahu sadece kasmak gereksiz yani ikisi de aynı şeyi verecek hemen hemen. bilet fiyatlarını da bilmiyorum imax daha mı pahalı yoksa aynı mı.
Mesaj tarihi:
imax de izledim gorsellik nefis olmus ancak gozlerim ve basim agridi hafif. bir sonraki nesil herhalde agrisiz tasasiz izlemeye alisirlar.

bazi sahnelerde oha falan oldum gorsellik acisindan. nefis.
Mesaj tarihi:
yok yahu, imax'te perdelerin ozel standartlari oluyor, doruk'un linkledigi yazida da var onunla ilgili birseyler

DoruK said:

ha bir de şu yazıyı okuyabilirsiniz

http://thescifichronicles.blogspot.com/2009/12/imax-mi-real-d-3d-mi-yoksa-xpand-3d-mi.html
Mesaj tarihi:
shadowfax yukarda linklemişlr. orda var anlatılmışı

DoruK said:

ha bir de şu yazıyı okuyabilirsiniz

http://thescifichronicles.blogspot.com/2009/12/imax-mi-real-d-3d-mi-yoksa-xpand-3d-mi.html
Mesaj tarihi:
o zaman istanbul'da hangi sinemanın perdesi uygun standartlarda ve hangisinde altyazılar da 3d olarak görünüyo?

bunu da yazsaymış bari. tamam anladık imax en iyi de perde standartlara uygun olunca en iyi. nerde standartlara uygun perde var bilmiyoruz ki imax'e gidelim.

ben şahsen real3d'de karar kıldım. izleyenlerin hepsi memnun kalmıs. imax'te izleyenlerden bazıları cesitli sorunlarla karsılasmıs.
Mesaj tarihi:
sadece afm istinye park'ta var diye biliyorum imax, orda senkron kayıyormuş, alt yazı gelmiyormuş falan filan.

yarın 18:30 Kanyon'a aldım biletimi gidiyorum izlemeye/reald3d

öle bi izlenim oluşmuştu ki kafamda,

real d 3d, xpand iğrenç, imax kral gibisinden

yersiz sanırım
Mesaj tarihi:
öyle bir film yapmalıyım ki insanlar kıvransın nerede izlesek daha görüntünün tadını çıkarıyım diye kıvransın,araştırsın sonra tam bulduğu zaman orada yer kalmasın arada cebine 800 milyon atıyım
  • Yeni Oluştur...