progamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 after only 17 days, AVATAR has already grossed over 1 BILLION dollars around the world 1 Billion! Oha. Tabii amerikada 300 milyon civarıymış. Titanik i geçmesi için bi o kadar daha yapması lasım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Arkansis said: o zaman cinebonus sinemalarına mı gitmek gerekiyor ? galiba onlar real 3devet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 real3d imaxten nasıl daha iyi olabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 türkiyedeki imax ler iyi değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 çünkü film reald'ye göre çekilmiş. imax'in pek bir üstünlüğü yok yani, teknik olarak aynı şeyi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ha bir de şu yazıyı okuyabilirsiniz http://thescifichronicles.blogspot.com/2009/12/imax-mi-real-d-3d-mi-yoksa-xpand-3d-mi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ne şanstır arkadaş. gidiyorum gidiyorum hep soldout . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 şirinlerin uzayda geçeni ülkemiz fakirleri henüz SW den bir haberken Avatar izliyorlar yazık ( bu post paticiği kapsamamaktadır lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 progamer said: after only 17 days, AVATAR has already grossed over 1 BILLION dollars around the world 1 Billion! Oha. Tabii amerikada 300 milyon civarıymış. Titanik i geçmesi için bi o kadar daha yapması lasım galiba. yalniz yaptigi paraya bakmadan hesaplasinlar bunu bence, bilet fiyatlari ayni degil, hele 3dde, hele hele 3d imaxte. gerce neye gore hesapladiklarini da bilmiyorum, belki izleyici sayisina gore belli bi standart vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yani şimdi istinye park imax salonunda izlenmez diyorsunuz? Real 3d daha iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hah ben de tam shadowun sordupunu sormak istiorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 izlenir yahu sadece kasmak gereksiz yani ikisi de aynı şeyi verecek hemen hemen. bilet fiyatlarını da bilmiyorum imax daha mı pahalı yoksa aynı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 imax 2-3 TL pahalı bide yer yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 imax de izledim gorsellik nefis olmus ancak gozlerim ve basim agridi hafif. bir sonraki nesil herhalde agrisiz tasasiz izlemeye alisirlar. bazi sahnelerde oha falan oldum gorsellik acisindan. nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 o nesille alakali degil, salonun dandikliginden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abart :) belkide cok uzundu film ondan olmustur ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yok yahu, imax'te perdelerin ozel standartlari oluyor, doruk'un linkledigi yazida da var onunla ilgili birseyler DoruK said: ha bir de şu yazıyı okuyabilirsiniz http://thescifichronicles.blogspot.com/2009/12/imax-mi-real-d-3d-mi-yoksa-xpand-3d-mi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://img31.imageshack.us/img31/3867/poca2u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 biri böle enine boyuna bu xpand/r3d/imax'i açıklasın abi. imax'e gidin dediniz avatar için, sonra gitmeyin dediniz nedir ne degildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 shadowfax yukarda linklemişlr. orda var anlatılmışı DoruK said: ha bir de şu yazıyı okuyabilirsiniz http://thescifichronicles.blogspot.com/2009/12/imax-mi-real-d-3d-mi-yoksa-xpand-3d-mi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 o zaman istanbul'da hangi sinemanın perdesi uygun standartlarda ve hangisinde altyazılar da 3d olarak görünüyo? bunu da yazsaymış bari. tamam anladık imax en iyi de perde standartlara uygun olunca en iyi. nerde standartlara uygun perde var bilmiyoruz ki imax'e gidelim. ben şahsen real3d'de karar kıldım. izleyenlerin hepsi memnun kalmıs. imax'te izleyenlerden bazıları cesitli sorunlarla karsılasmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sadece afm istinye park'ta var diye biliyorum imax, orda senkron kayıyormuş, alt yazı gelmiyormuş falan filan. yarın 18:30 Kanyon'a aldım biletimi gidiyorum izlemeye/reald3d öle bi izlenim oluşmuştu ki kafamda, real d 3d, xpand iğrenç, imax kral gibisinden yersiz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yok ya heryerde var imax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 öyle bir film yapmalıyım ki insanlar kıvransın nerede izlesek daha görüntünün tadını çıkarıyım diye kıvransın,araştırsın sonra tam bulduğu zaman orada yer kalmasın arada cebine 800 milyon atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar