Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Comic con gösterimini seyreden herkes de oha falan olmuş. Aşmış bir film olacak demiş. Ayrıca James Cameron yaptığı duyuruyla 21 Ağustota filmin fragmanının bilinen her formatta çıkacağını söylemiş(Imax 3D, Digital 3D, normal film, online olarak). Ayrıca aynı gün filmin 15 dakkası tüm dünyada bedava ve 3D olarak sinemalarda gösterilecekmiş. Türkiye de bedava olacağını hiç sanmıyorum ama olursa kesin giderim ^^

Mesaj tarihi:
renksizden renkli tv ye geçiş gibi büyük bir devrimden söz ediliyor. ayrıca uygun şartlar oluşana kadar james cameron arada titanic çekti proje baya eskiymiş.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
21 ağustos ta hem her formatta (internette de) normal fragman çıkıcak ayrıca sırf o gün işte bütün dünyada belirli sinemalarda filmin 20 dakikasını böle ücretsiz gösteriorlar işte. Birde bu gösterecekleri sahneler comic con da gösterilen 25 dakkalık fragmandan farklı olacakmış.
Mesaj tarihi:
Baştaki o military base gibi yerdeki mech i görünce bu muydu dedim omfg efekk dedikleride soradan Navii ler fln gerçekten çok iyi duruyorlar.

edit: postlamadan önce bi seyrediim dediydim geç kalmışım ^^

edit2: HD trailer

http://images.apple.com/movies/fox/avatar/avatar2009aug0820a-tsr_h1080p.mov
Mesaj tarihi:
traileri izledikten sonra, eger filmi guzel bir ses sistemi ve ekrani olmayan sinemada izlersek hic bir seye benzemeyecegini hissettim. cunku trailer hic etkileyici gelmedi :(

3d cizgi film gibi bazi yerler.. sanirim uber sinema lazim bunu gercekten etkilenerek izlemek icin .
Mesaj tarihi:
Bu cizgi film olaniydi iste sonra animasyon yapmaya karar verdiler. Yeni bi gezegen kesfediyolar ve elementleri büken bazi canlilar kesfediyolar. Sonra hadi onlardan 2 tanesinin bedenine bizim insanlarin beynini transfer edelim diyolar.
  • Yeni Oluştur...