Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Öncelikle söyleyeyim, forumda çok arkadaşı olan biri değilim, çünkü az yazıyorum foruma. Ancak hala görüştüğüm iyi arkadaşlarım da var forumdan. Fark ise arkadaşlarım forumu bıraktı, ben hala yazıyorum. O yüzden göremiyorsun pek. Ayrıca konuyu neden hala buraya çekiyorsun anlayamıyorum? Sen bana seviyesizce bir mesaj attın ve ben de senden biraz daha saygılı olmanı rica ettim. Peki demen bile yeterli.
Mohi Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yahu niye tartışıyonuz ki, satıcı bile yok ortada kayboldu adam lol konuya dönersek, eralp haklı şüphelenmekte. garanti yok, fatura yok, yarı fiyatına bırakacam yabancıya gitmesin diyor. burdaki uyarılara rağmen "aa süpermiş" diye üstüne atlayan atlasın, sonra buraya gelir de ağlarsa iyi güleriz ama:D
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 şimdi sileyimmi mesajları yoksa kalsınmı ? siz karar verin gereksiz tartışma olmuş ama yakışmamış bize forumun en sakin bölümlerinden biri olarak oylama yapın aranızda
Baggio Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ortaya gereğinden fazla samimi bir baloncan çıkıp "1500 TL'lik sıfır gibi bilgisayarı size 750'ye bırakıyorum ama tesadüfe bak garantisi yok" diyor, uyarmak isteyene de "ne biçim konuşuyosun sen lan, gönül rahatlığıyla kazıklanamayacak mıyız şurada" diye troll geliyor, sonra saygıya davet edince de yine Eralp suçlu oluyor. Efsane topic olmuş, silme bence kermit.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Baggio said: Ortaya gereğinden fazla samimi bir baloncan çıkıp "1500 TL'lik sıfır gibi bilgisayarı size 750'ye bırakıyorum ama tesadüfe bak garantisi yok" diyor, uyarmak isteyene de "ne biçim konuşuyosun sen lan, gönül rahatlığıyla kazıklanamayacak mıyız şurada" diye troll geliyor, sonra saygıya davet edince de yine Eralp suçlu oluyor. Efsane topic olmuş, silme bence kermit. +1
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kermit said: şimdi sileyimmi mesajları yoksa kalsınmı ? siz karar verin gereksiz tartışma olmuş ama yakışmamış bize forumun en sakin bölümlerinden biri olarak oylama yapın aranızda sana oy veriyorum ben
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sizlerin oylarıyla var oldum sizlerin komisyonuyla hayattayım sizlerin trolleriyle eğleniyorum kendi bölümümde. başka bölüm olsa hemen siliyolar yav ajgsda
calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 OogahBoogah' ın sanki kendisine laf edilmiş gibi arkadaşı savunması da bütün bu şüpheli duruma tuz biber ekti. zira...
olitere Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ya arkadaşlar yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba.Bilg. sıfır falan değil bildiğin 2.el babam bana bıraktı ve antalya'ya gitti orada çalışıyor. bilg. garantisi vardır belki bilmiyorum ama bende hiç bir belgesi yok sorun o zaten. Kuşkuyla yaklaşmanızı da anlıyorum ama yeni pati eski pati olayı çok saçma. Adam patide ki 500 mesajıyla mı güvenirlik kazanıyor sonuçta adamın arkadaşı değilsen iyi/kötü niyetli olduğunu anlamak zordur. bilgisayarcıya götürüp verecektim adam 500 ytl verdi.İkinci el alan bilgisayarcıları veya telefoncuları bilirsiniz nasıl fiyat kırdıklarını.Benimde kendim müşteri bulmam gerekiyordu ve sahibinden/gitti gidiyor falan uğraşmadan patiye açayım dedim hemde bu bahaneyle üyelikde almış olurum diye düşündüm.garanti belgeleri olmadığı için ve de fazla uğraşmıyım çıksın elimden diye fiyatı da uygun tutdum. Sonuçta ben buna 1500 ytl verip almadım. 100 ytl ye de satsam da ben her türlü kardayım. Bide oturmuş burda çalıntı bilg.mış gibi açıklamaya çalışıyorum o koyuyor adama.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 tamam itiraf ediyorum biz bi ceteyiz :( adam hakliymis lan
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 olitere said: Ya arkadaşlar yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba.Bilg. sıfır falan değil bildiğin 2.el babam bana bıraktı ve antalya'ya gitti orada çalışıyor. bilg. garantisi vardır belki bilmiyorum ama bende hiç bir belgesi yok sorun o zaten. Kuşkuyla yaklaşmanızı da anlıyorum ama yeni pati eski pati olayı çok saçma. Adam patide ki 500 mesajıyla mı güvenirlik kazanıyor sonuçta adamın arkadaşı değilsen iyi/kötü niyetli olduğunu anlamak zordur. bilgisayarcıya götürüp verecektim adam 500 ytl verdi.İkinci el alan bilgisayarcıları veya telefoncuları bilirsiniz nasıl fiyat kırdıklarını.Benimde kendim müşteri bulmam gerekiyordu ve sahibinden/gitti gidiyor falan uğraşmadan patiye açayım dedim hemde bu bahaneyle üyelikde almış olurum diye düşündüm.garanti belgeleri olmadığı için ve de fazla uğraşmıyım çıksın elimden diye fiyatı da uygun tutdum. Sonuçta ben buna 1500 ytl verip almadım. 100 ytl ye de satsam da ben her türlü kardayım. Bide oturmuş burda çalıntı bilg.mış gibi açıklamaya çalışıyorum o koyuyor adama. tamam 100 liraya alırım o zaman.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 calimero said: OogahBoogah' ın sanki kendisine laf edilmiş gibi arkadaşı savunması da bütün bu şüpheli duruma tuz biber ekti. zira... ahahasdf
cenx Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 tamam 2-3 kişi birleşip dövün bide adamı. bilip bilmeden hırsız denemezki kimseye? ben onca yıllık üyeyim benim arkadaşım da benle birlikte yıllardır arada gelir okur bu forumu ama üye değildir mesela. biraz seviyeli olun diyip durmaklada olmaz bu işler. lafını kibarca söylersin ve bitirirsin. arkadaşınıda çağrıp laf sokmalar yakışmıyor sizlere...
Eralp Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Lafı üstüme alınıyorum, 1- Ben kimseye hırsız demedim. 2- Şu konudaki hiçbir mesajımda saygısızca bir söylemde bulunmadım, aksine sadece "kibarca" seviyeli olmasını diledim. 3- Bu konudaki kimseyi yakından uzaktan tanımıyorum. 4- Konuyu baştan bir daha okunursan sevinirim.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Eralp gercekten ~Elite~ bir kisiliksin
Eralp Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Senin sorunun ne cidden merak etmeye başladım. Bu kadar kişi neyin ne olduğunu anlatamadı mı hala sana? Yine bulmuşsun bi eleman, onun yazısından sonra bana sataşmaya çalışıyorsun. Komik mi olduğunu sanıyorsun? Karşımdakini kırmamak için doğru düzgün yazmaya çalışıyorum, o da sorun oluyor senin sözlüğünde ha? Ailen sana tanımadığın insanlarla nasıl konuşman gerektiğini hala öğretemedi anlaşılan.
Mohi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 OogahBoogah said: Eralp gercekten ~Elite~ bir kisiliksin elitlikle ne alakası var ki bu olayın? eralp ivediki izlemeyin diye kampanyamı başlattı burda yoksa:D adam sadece millete girmesin diye uyardı işte, kaldı ki ben ve biçok kişi de aynı uyarıyı tekrarladık. netten alışveriş okadar basit bir olay değil, koca firmalar bile adama kazık atarken, hiç tanımadığı birinden yarı fiyatına laptop almadan önce biraz şüphelenmek normaldir. ps: eralpin kankası falan değilim ha, baştan yazayımda löl
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 öh ve böh doğru cevabı bulup hak yoluna dönmen ümidiyle cCc vatan saolsun cCc yeter bu kadar tartışma uzatmasan iyi olacak? not : eralp'i tanımıyorum kankası falan değilim summoned unit de değilim.
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 konuyu kilitliyorum saçmalamaya başladınız birbirinize sataşıyosunuz sorun laptop çalıntımı değilmiden başladı kişiliğinize kadar uzanacak nerdeyse laptopu satan arkadaşş da satmak istiyosa başka bi topic açsın mümkünse.
Öne çıkan mesajlar