cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sdf doğru lan=) boynerde vardı indirim, flo'da da ucuza bulabilirsin(flo'da adidas var mıydı unuttum ama ucuza nike bulma şansın var) zaten bu ikisinden birini alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Nike Mercurial Veloci bulması zor olabilir biraz ama bundan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Beşiktaştan yada üsküdar yakınlarından gidicek varsa beraber gidelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kaporeaaaaaa yattıııııı iş bittiiiiiiii benim ayağımda bi lotto var.. taş gibi mübarek ama biraz ağır geliyor ayağa.. beraber ayakkabı almaya gidebiliriz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 maç nerde lan ! gelirim belkim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 maç göztepede, şu anda takımlar tamamlandı khala ya da noyandan birisi vazgeçerse yer açılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yer varsa gelebilirim dfgj söyleyin ama ehauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yedek 1im gelmicek varsa dgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bi önceki maçta önceden belliydi sanırım kadrolar. yine kursak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gaysiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 DeathLord said: Beşiktaştan yada üsküdar yakınlarından gidicek varsa beraber gidelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 lol adam satıp kaymaya gidiyo, gay olan biz oluyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 şimdi dışarı çıkmam lazım gece yeni arkadaşlara telefon numaramı yollicam özel mesaj ile siz de bana yollarsanız telefon numaranızı iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 çok heyecan yaptım :P şimdi uyuyamam da ben ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Buraya yazıyorum sonra söylemedin denmesin, bu maçta golüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 haha=) bu arada noyan hastanede nöbetçi, khala da hasta olduğu için gelmiyorlar ama ben 2sini de telafi ettim 1 tane forumdan 1 tane forum dışı adam ayarladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 işte futbol bölümü modu! oylarınızı güvenç'e verin eğer bir gün oylama olursa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gelenler babacum -maçı unutmaz, sahayı kendisi aldı cavanagh -geliyorum kaspar(kale) -geliyo holy(kale) -geliyo arcane -geliyo dela -işallah gelir sdfs sixoms -geliyo gris -geliyo wishmaster -geliyo khelben -geliyo zaugna -geliyo deathlord -geliyo shagrath -geliyo f.d.e(forum dışı eleman sdf) -geliyo gördüğünüz gibi olay delanın sabah uyanıp uyanmamasına kalıyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sorun yok :) defansdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 karşıma babacumu istiyorum. @babacum sen bittin olm :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben bitti demeden.. bitmez!!1!11onbirbir gömcem seni suni çime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 1/kaspar-wish-cava-gris-babacum-shagrath-f.d.e 2/holy-sixoms-dela-arcane-zaugna-deathlord-khelben şöyle bir takım düşündüm, fde sakat sakat oynicak, hatta maçı bile tamamlayamayabilir=) sabah zaten noyana telefon açıcam bi daha, gelebilirse o gelicek derseniz ki takımlar iyi değil, şöle şöle değişikliğe gidelim, değiştiriz, her türlü teklife açığız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cavanagh said: gelenler babacum -maçı unutmaz, sahayı kendisi aldı cavanagh -geliyorum kaspar(kale) -geliyo holy(kale) -geliyo arcane -geliyo dela -işallah gelir sdfs sixoms -geliyo gris -geliyo wishmaster -geliyo khelben -geliyo zaugna -geliyo deathlord -geliyo shagrath -geliyo f.d.e(forum dışı eleman sdf) -geliyo gördüğünüz gibi olay delanın sabah uyanıp uyanmamasına kalıyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gusell takıımm.. yanı sanırıım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 /cast challenging_roar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar