arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Geçen maç geç geldiği için bu maç İldeniz'denmiş arkadaşlar. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 haha, o zaman maçların hepsini delanın ödemesi lazım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ildeniz kaporayı ver bence gidebileceğin en kısa zamanda yoksa alınabilir saha her an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben gg oldum cumartesi saat 2 de sandık gözetmenleri için toplantı varmış o toplantıya katılmak zorunluymuş.. ha ama ben 2 de toplantı diye giderim ve 15:30 da başlarlarsa göztepe sağır dilzsizler okulunu yıkarım başlarına o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 of ildeniz, şaka gibi adamsın ya=) Maç bu cumartesi(28.03.2009) Göztepe Hilal'de, saat 14.00'da gelenler cavanagh kaspar(kale) holy(kale) arcane dela sixoms noyan(belki) gris wishmaster khala(belki) khelben zaugna 2 tane belkimizle beraber 12 kişi ettik 2 kişi daha bulursak 7v7 yaparız olmadı 6v6 da yaparız dert diil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ulan ben en başından beri geliyorum diyorum ne zaman listeden çıktım? böyle saygısızlık, vurdumduymazlık, senleoynamayızbizcilik görmedim. oynamıyorum anassını satim. //sly geliyo maça kim demiş ya=p - cavanagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Seni sevmiyorlar sly beni de dotada sevmiyorlar napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Maç bu cumartesi(28.03.2009) Göztepe Hilal'de, saat 14.00'da gelenler cavanagh kaspar(kale) holy(kale) arcane dela sixoms noyan(belki) gris wishmaster khala(belki) khelben zaugna deathlord 13 kişi ettik, hadi 1 kişi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kapora verildi mi? Konuşun sahayla gidip kalmıyalım orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yarın arar sorarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kapora veremdim bugün yarın sabah gidip sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bize konuyu anlatacak olan baş gözlemcinin telefonuna ulaştım en birinci yedek beni yazın pls sabah halı saha kaporasıyla berbaber onu da halletmeye çalışacağım olmadı ben gelemzsem benim kaporayı tunaya verin işte bbiz hesaplaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 tamam sen onu hallet biz seni en birinci yedek yazarız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İldeniz satarsan senin kaporayı akşam simidi gibi çıtır çıtır yeriz eheuh. Maç için ayakkabı alıcam. Kaliteli olsun yeter, en iyisi olmasa da olur. Tavsiye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 adidas ya da lotto derim hatta adidasın klasik halısaha ayakkabısı ehe ama dersen ki malzemesi hafifi olsun nike total90 çok hafif ama bir o kadar dayanıksız bu arada sandık gözlemcisiyim diyorum sinemaya diskoya bara gitmiyorum görevlendirme yapacaklarmış anlamadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ildeniz sahayı hallet sen, yarın yapalım bu maçı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 geliyorum ben ayarladım işimi gücümü kahvaltı edip çıkıyorum hayır tuna o bildiğin PvP öncesi kahvaltılardan değil, olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ildeniz de geliyosa maça takım tamamdır gelenler babacum cavanagh kaspar(kale) holy(kale) arcane dela sixoms noyan(belki) gris wishmaster khala(belki) khelben zaugna deathlord 14 kişi ettik, en kötü 6v6 yaparız o halde (2 kişi belki demişti) şimdi sahayı bilmeyen arkadaşlar var, onlar için tarif ediyorum sahayı, kadıköyden pendik minibüsüne biniyosunuz, minibüs yolu üzerinde göztepe'de benzincide iniyorsunuz(petrol ofisi).benzinliğin önünden sahile doğru giden yolda düz devam ediyorsunuz, ileride yolun sol tarafında bir çiçekçi göreceksiniz, oaradan sola sapıp 2-3 dk yürürseniz saha sağınızda kalıcak. en kötü saat 13.30'da göztepe benzincinin önünde olursunuz, ordan beraber yürürüz sahaya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Pendik minibüsleri deniz otobüsü iskelesinin ne tarafında kalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 lol İldeniz ilk satırı okurken cursor alıntıya doğru gitti, ikinci satırda dondum kaldım :D Siz ne giyiyorsunuz? Sixoms vapur iskelelerine doğru devam edicen, sonra bir o kadar daha devam edicen, orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Halısaha yok bende sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 deniz otobüsünden indikten sonra sahilden yürümeye düz devam et, beşiktaş iskelesini geç, eminönü iskelesini geç, otobüs peronlarını da geçtikten sonra minibüs durakları başlıyo, orda en başlarda olması lazım pendik minibüslerinin, yani bütün sahili yüriceksin baştan sona sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 tuna, adidaslarda bu aralar indirim vardı, 50 civarında cillop bi halısaha alabilirsin=) en kötü 70 flndır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Nerde abi indirim? Yurt genelinde bir indirim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar