burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yeni albüm, ben çok sevdim. dinleyin güzel. http://www.youtube.com/watch?v=xMVTKOoy1uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 iki parça çok güzel (invaders must die ve piranha), gerisinde prodici cephesinde yeni bir haber yok bence. ama iki parça baya güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bence bu album, kapagina kadar olmamis. (dandik otesi butun album kapaklari zaten nasil odul filan aliyor aklim ermiyor.) bireysel fikrim. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 eveeet, en son Primal Scream'ın çıkardığı beautiful future faciasın dan sonra 1000mg aspirin gibi geldi bana invaders must die, hatta nası desem son yıllarda arayıpta dinleyemediğim industrial rave albümü oldu kendileri:) welkam bek commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bukadarmı unutulmuş yahu prodigy, garip valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dominic said: bence bu album, kapagina kadar olmamis. (dandik otesi butun album kapaklari zaten nasil odul filan aliyor aklim ermiyor.) bireysel fikrim. saygilar. sen çok ayıp bi adamsın. saygı filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 indir o eli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hayatta olmaz http://bennettkids.homestead.com/files/heil_hitler.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 son iki albumu fat of the land ile karsilastiriyorum, her track'i ayri tehlikeli bir albumden jenerik sanayi tipi elektronige geldiler. smack my bitch up(bu lafim sana cons), narayan, mindfields, firestarter, breathe, diesel power. bunlardan eser yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hemen kişisel saldırıya vur dominic. ben senin anana bacına küfür ediyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 orcun? smack my bitch up demistim oysa ki ben, niye ana-baci olarak algiladin ki onu... acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dominic said: son iki albumu fat of the land ile karsilastiriyorum, her track'i ayri tehlikeli bir albumden jenerik sanayi tipi elektronige geldiler. evt ztn benim beğendiğim fat of the land tarz bi albüm çıkarmak yerine Jilted Generation'a döndüler. O yüzden 10/10X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 keith, maxim felan ayrıldı denmişti, tekrar buluşmuşlar klibe bakılırsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 jilted generation'a döndükleri için yeni haber yok zaten. böyle adamlardan müziği ileri götürmelerini beklemek lazım, geri diil. ha bi yerde çalsa dans etmem mi, ederim. ama evde oturup dinlemem, dinleyemem, kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 İlk izlenim: Invaders Must Die (tu) Omen (tu) Piranha (tu) Thunder da ilginç ama bunların hepsini toplasam bende Girls'ün verdiği ilk izlenimi yaratamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Omen ve Thunder baya iyi. Invaders must die'ın da özellikle girişi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Abi yapmayın gayet güzel olmuş bence.. Burda birisi demişti sanırım, grup kurarsam önce boktan albümler çıkarırım ondan sonra bi öncekinden daha iyi albümler çıkarırım diye.. Eski albümleri efsane olduğu için insanın tatmin eşiği iyice yüksek oluyor tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Slat said: Burda birisi demişti sanırım, grup kurarsam önce boktan albümler çıkarırım ondan sonra bi öncekinden daha iyi albümler çıkarırım diye.. death öle yapmış mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Take me back to the hospital Warriors dance işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 albüm oldukça gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 güzel albüm tercih ederim worlds on fire omen thunder replediklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Demin Warrior's Dance klibine denk geldim. Eyvallah dedim. The Fat of the Land'in albümündekilerin yanına yaklaşamaz belki ama yine de sevdim ben. Albümü de alcam sanırım. İlginç de bir klibi var ama bulamadım youtube'da. Audio şeklinde bu sadece: http://www.youtube.com/watch?v=MR1wLQYzKVU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Up. Albümü aldım. İlk dinleyişimde bile iyi geldi. Dinleyin dinletin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ya albümü dinledikçe daha da seviyorum. Her şarkı birbirinden gaz. Alın aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 run with the wolves enfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar