Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the prodigy - invaders must die

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eveeet, en son Primal Scream'ın çıkardığı beautiful future faciasın dan sonra 1000mg aspirin gibi geldi bana invaders must die, hatta nası desem son yıllarda arayıpta dinleyemediğim industrial rave albümü oldu kendileri:)

welkam bek commander
Mesaj tarihi:
dominic said:
bence bu album, kapagina kadar olmamis. (dandik otesi butun album kapaklari zaten nasil odul filan aliyor aklim ermiyor.)

bireysel fikrim.

saygilar.

sen çok ayıp bi adamsın.

saygı filan yok.
Mesaj tarihi:
son iki albumu fat of the land ile karsilastiriyorum, her track'i ayri tehlikeli bir albumden jenerik sanayi tipi elektronige geldiler.

smack my bitch up(bu lafim sana cons), narayan, mindfields, firestarter, breathe, diesel power. bunlardan eser yok artik.
Mesaj tarihi:
dominic said:
son iki albumu fat of the land ile karsilastiriyorum, her track'i ayri tehlikeli bir albumden jenerik sanayi tipi elektronige geldiler.

evt ztn benim beğendiğim fat of the land tarz bi albüm çıkarmak yerine Jilted Generation'a döndüler. O yüzden 10/10X(
Mesaj tarihi:
jilted generation'a döndükleri için yeni haber yok zaten.
böyle adamlardan müziği ileri götürmelerini beklemek lazım, geri diil.
ha bi yerde çalsa dans etmem mi, ederim.
ama evde oturup dinlemem, dinleyemem, kesmez.
Mesaj tarihi:
İlk izlenim:

Invaders Must Die (tu)
Omen (tu)
Piranha (tu)

Thunder da ilginç

ama bunların hepsini toplasam bende Girls'ün verdiği ilk izlenimi yaratamadı.
Mesaj tarihi:
Abi yapmayın gayet güzel olmuş bence..

Burda birisi demişti sanırım, grup kurarsam önce boktan albümler çıkarırım ondan sonra bi öncekinden daha iyi albümler çıkarırım diye..

Eski albümleri efsane olduğu için insanın tatmin eşiği iyice yüksek oluyor tabii :)
Mesaj tarihi:
Slat said:

Burda birisi demişti sanırım, grup kurarsam önce boktan albümler çıkarırım ondan sonra bi öncekinden daha iyi albümler çıkarırım diye..

death öle yapmış mesela :P
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Demin Warrior's Dance klibine denk geldim. Eyvallah dedim. The Fat of the Land'in albümündekilerin yanına yaklaşamaz belki ama yine de sevdim ben. Albümü de alcam sanırım.

İlginç de bir klibi var ama bulamadım youtube'da. Audio şeklinde bu sadece:
http://www.youtube.com/watch?v=MR1wLQYzKVU
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...