Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 valla bi kaç saate gidip bi LCD 16:9 monitörlerden alıcam benim bilgisayara. fiyatlara baktım 22 inçler 350 lira falandı. e büyük de bişey almak istiyorum almışken. çok ucuz göründü. ama pek anlamıyorum. ne alayım ne edeyim. açıkçası ben teknosa'ya gidip bakıyorum tek tek. hepsini açıyolar orda hangisi en net en güzel görüntüyü veriyosa onu alırım diyorum. LG falan:) sizin de fikrinizi alayım gitmeden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 eksen bilgisayardan al, hem ucuz hem de garanti olayı en sorunsuz firmalardan. teknosa adamı süründürür, fiyatları da ucuz değil zaten. bu monitörü öneririm kendim için araştırmıştım, para bulunca alacam:D http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=13048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 eskiden böle yanıt süresi fln muhabbetleri oluodu bunların. ekranda iz fln bırakanlar oluodu. şimdi napıyoruz o konuyu? oyun oynucam mesela ben gidip ordan bi 21.6 fln alınca elimde patlamasın ya da gözümde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 tamam işte bu monitör oyun-film monitörü zaten, LGnin tabiiki daha güzel bikaç modeli var ama distribütörler pek getirmiyo onları ülkemize. nette arat derim yorumlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ohoo gitmem ben teknosaya ya bu ne heryerde 350 orda 400+ hem de aynı monitörler. netten getirteyim olmadı seninki iyiymiş baya da 400 yaw hmm 350 diodum ben. kredileri biriktirdim zorluk çıkabilir. biraz daha ucuzu yok mu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 senin bu lcd'Nin tepki süresi 2ms benim baktıklarım hep 5ms idi 5msler 350 2msler 400 e yahu bu 3 ms fark çok önemli diil mi oyun falan oynarken ben gidip 5lik almam artık 2mslik alırım yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 eh yani, 5ms baya eski kaldı artık. madem okadar para sayacan ve yıllarca kullanacan. 50 lira buluver biyerden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 2ms'lik 22 inç'ler inca var asus var benq var. incalarda indirim var. 400ytl bunlar hep. bi tanesini getirtiyim diyorum işte güzel olan. öneri? bi de bu analog DV mv onlar ne önemli mi bakmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 analog DVI alınmaz o da eski teknoloji ucuz diye bakıyosan o markalardan pek bi hayır göremessin oyun monitörü için. sen dediğim monitörü araştır nette, pişman olmassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 o kadar farkediyor mu yaw:S asus da iyi değil midir ki mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bu eksenden sipariş etsem ne kadar zamanda gelir mesela izmirdeyim ben. ben alayım bunu olmadı yaw iyi bayağı fiyatı da iyi. 22 ile 21.6 arasında çok fark yoktur di mi yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 esen değil eksen:) ellerinde varsa hemen bu akşam bile verirler kargoya, ama bence pazartesi sabaha kadar araştır başka monitörlere de bak falan. ayrıca telefon edip, ölü piksel cıkarsa naapmak lazım ve bugün kargoya verirmisinz falan diye de sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 aa evet yaw ölü piksel olayı var di mi. aradım adam diyor 5 tane çıkarsa geri yolluyorsunuz yenisini yolluyoruz. salı günü elinde olur dedi. napayım sipariş edeyim mi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 valla lcd işi böyle yani mağazaya da gitsen çoğu yerde açıp test etmene izin vermiyorlar. sana kalmış bişi diyemicem tam. ama eksen iyi yerdir, öyle vatanla goldla falan karıştırmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bu arada 19" üzeri dvi girişli lcd monitorlerde extra ötv alındığını biliyormuydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 getirtiyorum ben bunu daha iyisini mi bulucam fiyatı da uygun yorumlar da güzel başka sitelere de baktım. hadi hayırlısı inşallah ölü pixel muhabbetinden üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ötv mi noluyor 12'ye böldürdüm 440 milyon. 36 36 ödicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 haha ötv falan diyip adamın yüreğine indirmeyin. extra bişi cıkmaz işte orda ne yazıyosa onu ödersin biter yani. bu arada hayırlı olsun, eğer olü pixel falan cıkmassa süper cihaz aldın(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 arkadaşlar mohi sağolsun:) bugün geçti elime, gerçekten süper cihaz, baktığım diğer LCD'lere benzemiyor. herkese öneriyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Yeni tavsiye lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 niçin, samsung süper işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 lg aldım geçen 22 inc memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 HDMI yok samsungda benq x220w da hdmi var. Bu nedenle ilgimi çekiyor BenQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 inca alin arkadaslar. ölü pixel garantiside var. forumda söylenenlerin aksine gerçekten kalite 20.1 modelleri.(dvi modeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar