Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: 28.02.09 - 19.00 - Fenerbahçe - Sivasspor

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

pardon o zaman.

Konuya dönersek, sabri genelde ortalama ama alakasız zamanlarda ortalamanın üzerine çıkan bir oyuncu zaten bence oynatanlar da bi anda patlama yapabilir diye oynatıyor örneklerini çok gördük.

ben bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin bugünkü oyunundan keyif aldım.Özellikle Gökhan,alex ve uğur çok iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
sipeyskeyk futbol forumunu takip ediyomusun bilmiyorum ama, sabri şöyle sabri böyle diyip sonra da düzgün şut atsa "Barca'daydı" bile diyebilen arkadaşlar vardı önceki topiclerde. yani o sabrici arkadaşlara, ortada bir gökhan gerçeği olduğunu hatırlatmak amaçlı bişey o. genel değil yani, gereksiz alınmayın ltfn

Ehe adama hakaret etmeyin dedik diye Sabri'ci mi olduk. Hani gerçekten algılama eksikliği yaşıyorsun bence sen. 10 şuttan 5 tanesini gol atsa ile biraz düzgün şut atsa arasındaki farkı algılayamıyorsan cidden yaşaman falan hata senin.
2-Burda kimse zaten Gökhan Gönül kötü demedi ki bana göre şuan türkiye'deki tartışmasız en iyi sağ bek zaten. Avrupada da pek çok klüpte oynayabilir ayakları biraz daha güçlü olsa.

Neyse sen ve türevlerine laf anlatmaya çalışmayı bırakıyorum bundan sonra çünkü gerçekten anlatabildiğin karşındakinin anlayabildiği kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

10 şuttan 10unu da gol atsa, sabri gene bildiğin kazmadır. kaldıki sabri öyle 10da 1 falan değil 100 şutta bir gol oranıyla oynuyor. her maç bir ton şut atıyor ama en son ne zaman gol attı bundan önce? tek tek istatistik getirmeye gerek yok, izleyenler biliyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
alex uğur borala öyle bi top kestiki.uğur kütüğünün atamaması için mucize gerekiodu :)

adam boyuna göre pas attı.acilen deividin çıkması lzm.alexe attıgı pas harici cok kotü gerçekten

3-2 den sora sivas koptu.2. yarı balili falan filan degiştirebilir belki.maç herşekilde bitebilir:)

gönlümüz ezeli rakibimizden yana :). fenerle cimbom arasına başkası giremez sivas bjk falan :)

tabi canım aynen ya biz olalım ya siz. ne sivas olsun isterim ne trabzon ne de beşiktaş. biz olamıyorsak galatasaray olsun 2 büyük devam etsin parazite gerek yok:D
Sosyal ağlarda paylaş

20'de 1 zaten benim yazdığım bi oran ben 100/1 bekliyorum =) arkadaştan :)
Ben burda Sabri iyi orta açıyor diye iddia etmedim ki hani adama öküz muamelesi yapılmasına karşıyım sadece. Ki benim tek iddiam adamda potansiyel olması ha zaten bunu da ara ara gösteriyor avrupa şampiyonasındaki almanya maçı gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

hah yettim!
ülkemizde pek istatistik kurumu olmadığı için uzun sürdü araştırmam, al yazıyorum...
-----
Takımın en fazla şut çeken oyuncusu Sabri'nin şutlarının istatistiğini üşenmeden tutan Galatasaray'lı taraftara sevgilerimle
%4 taç
%12 korner direği dibi
%23 ceza alanı çizgisi hizası
%35 altıpas-cezaalanı çizgilerinin arası
%14 kalenin 10m. üstü
% 6 kalenin 5m. üstü
% 3 az farkla aut
% 2 kalecinin kurtarması
% 1 gol
Olsun gene de sen şut çek Sabri, medeni cesaretin için teşekkürler en azından.

http://mahalletakimi.blogspot.com/2008/12/sabrinin-ut-istatistii.html
-----
ben de 100de 1 gol atıyor diye tahmin etmiştim ama doğruymuş tahminim.
neyse sen bu sabriyi cidden iyi bir futbolcu sanıyorsun zaten; kapasitesi var, 10 taneden 20 taneden bitanesini atıyor, Sabri düzgün orta açabiliyor olsa zaten ingiltere liginde oynar gibi cümleler kurmuşsun mesajlarında. istatistik dedin koydum oraya, ortalarını falan bulmam zor tabii ama o da bundan beter biliyoruz yani(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

kullanılamayan potansiyel bize yaramıyo.hangi futbolcu bilmiyorum.necati olabilir.sabri hakkında çok hızlı.potansiyeli var ama olmuyo demişti :)

adamda zeka yok :).son lig maçlarında çektiği şutlar yaptıgı ortalar bitirdi bizi.bide hep o kanattan yedik golleri.

adam kewell a el kol yaptı ya.böle bi adammı olur :).kewell ın ilk maçlarında.hangi maçtı bilmiyorum :).
Sosyal ağlarda paylaş

lol.
bende yazayım kafadan bi istatistik ?

2003-2004 31 maç 4gol
2004-2005 31 maç 1gol
2005-2006 21 maç 3gol
2006-2007 30 maç 2gol
2007-2008 22 maç 1gol

gökhan gönül 2007-2008 24maç 0 gol

Hamit Altintop

2003-2004 30 maç 5 gol
2004-2005 30 maç 0 gol
2005-2006 22 maç 1 gol
2006-2007 31 maç 2 gol
2007-2008 23 maç 3 gol

Hamit ile Gökhan gönül'de hiç şut çekmesinler bundan sonra bence kötü çekiyorlarmış çünkü...

Bu adamlar golcü değil beklenti ne anlamadım ki...

edit: Dediğin gibi istatistik bulmak kolay olmuyor bakınıyordum öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
tamam gol beklemiyoruz.gokhan bugun 2 asist yaptı mesela ?

yaptıgı ortalar önemli.kestiği toplar girdiği kademe.çaldıgı top ?

gol atmasın istemiyorum :)

ya iyide hani neden lafı farklı yerlerden algılama isteği ben onu gökhan gönül kötü demek için yazmadım yada hamit kötü demek için aksine ikisi de çok beğendiğim oyuncular ve ilk aklıma gelenler oldukları için yazdım.
Ki Hamit'in aslında ne kadar düzgün şut çektiğini de hepimiz biliyoruz konu bu değil ki.
Konu yukarda koyduğu posterdeki gibi olan birinin yukarda posterde yazan gibi bir siteden istatistik koyup saçma sapan triplere girmesi.
Ben en başında ne dedim dedim ki Sabri futboluna odaklansa başka şeylerle uğraşmasa kendini sadece bu oyuna verse gerçekten çok iyi bir futbolcu olabilir dedim,sonra da ekledim ama bunları yapabiliceğine inancım çok az diye. Ha bu konuyu alıp farklı yerlere götürüp farklı yerlerinden algıladı birileri(yada normal şekilde algıladı da normal insanların farklı yerlerinden algılayabildiği kadar algıladı bilemiyorum).
Neyse bu konuda daha fazla yorum yapmıyorum sadece şuan açıkça görünüyor ki Türk milli takımının 1. sağ beki gökhan gönül 2.si de Sabri'dir.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Konu yukarda koyduğu posterdeki gibi olan birinin yukarda posterde yazan gibi bir siteden istatistik koyup saçma sapan triplere girmesi.

of ki off, verdiğim site gs taraftar sitesi zaten daha nerden verecektik? senin için gidip binlerce dolar basıp özel istatistikçimi tutacaz? yok işte fazla şut-gol oranları nette. eğer sen bulabiliyorsan daha düzgün bir yerden, ekle buraya görelim hep beraber....
yani sağol ayarı verdin ve bilgilendirdin beni diyeceğin yerde, altta kalmayayımda bari bu şekilde saldırayım diye kasıyorsun hala rofl
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu burda blog kullanan insanlar var bitanesi tutup sabri %200 şut/gol ortalamasıyla oynuyor yazsa tutup koyucak mısın buraya?
Yok öyle bir istatistik senin tavırların komik bırakıp gidiyorum abuk subuk kavga çıkarmak için nereye kayboldun falan yazıyorsun ki dediğim gibi uydurma istatistiğe dayanarak!
Ayar vermeyip gidiyorum ayar istiyorum diye mesajlar atıyorsun gerçek istatistik yazıyorum saçma sapan resim koyuyorsun falan.
Sadece post kasmaya çalışıyorsun yada gerçekten kapasiten yetmiyor bazı şeyleri algılamaya her iki durumda burdan bakınca kötü görünüyor.
Mesela mümkünse bu yazıyı gören ilk mod konudaki bütün mesajlarımı ve seninkileri silsin.Konudan alakasız bir kavga olduğuna göre yapılabilir hatta yapılsın lütfen.
Senin post kasmana yardım ettiğim için forumdaki diğer kullanıcılardan özür diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu adamların sitesi fanatik gslilerin fan sitesi, oku alttaki yorumları anlarsın zaten. o istatistikler tabiiki tff onaylı falan değil ve iyimser bile olduğu düşünülebilir. sabri de sabri diyodun kaç gündür, bizde o kazma dedik durduk. sonunda da bulunabilecek en yakın istatistikleri gs fan sitesinden koydum işte.
tartışma yaratmak istemiyosan, bu tarz kişiliğe saldırı mesajlar atıp durma sende. direk sabriye yönelik şeyler yaz yeter. isteyen silsin mesajları hiç sorun değil, gören gördü gerçekleri bu yeterli(tu)
edit: cavanagh'ın mesajı şimdi gördüm, ama zaten saldırı içeren bişi yok mesajımda. o yüzden değiştirme gereği duymuyorum.
bi daha edit: o özürlü çoçuğun resmini koyarak sana hakeret etme gibi bir amacım yoktu. o resim, nette bir tartışmayı kazansan da bunu karşı tarafa kabul ettiremeyeceğini hicveden bir geyiktir sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...