Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

göbek nasil erir?

avp

Öne çıkan mesajlar

ahanda işte sorun burdan çıkıo zati
sppor yapmamışsın onca zaman tabi olur göbek falan
boşver sen takıl öle ne eritcen göbeği şimdi
iç biranı ye yağlı adanları kebapları geliştir göbeğini :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

nesillerdir bu soruluyor 'gobek nasıl erir' kimse bilemez yaw kendi kendine belki erir :p
sole kız pesinde 2-3 gun kostur bi iki kilo verirsin,artık hesap et ki kac kız pesinde koscaksın istedigin kiloya gelmek icin[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

Mesela body de çok ağır çalışma
dumbell yada aletlerde az ağırlık çok tekrar yapki zaten iri bir vücudun varsa yağların erisin
az kilo çok tekrar eritir
çok kilo az tekrar şişirir

bide mekik çek günde 500-600 tane[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

fedocum bana fitness salonunda gayet nizami yaptırıyolardı 3 x 50 - sıkıysa yapma bütün hocalar ayıcık gibi =) -
bak göbek duruyo mu duruyo ( aslında fitnessa giderken baya bi şekle girmişti =) )hoş benim yelkenden kalma sağlam karın kaslarım vardı üstü yağla örtülü =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Divin, 17 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
hiç bişi olmaz günde 150 tekrardan...

avp nin nasl bir bünyesi oldugunu biliyorsun ozaman?
direk kestirip attık bakıyorumda "150 den bişi olmaz" diye ...
maşallah adamın yazdıgı yazılardan karın kaslarının kaç mekik ile yorulacagını anlayabilme kabiliyeti süper bişi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

mekik cek[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avp, 17 Mayıs 2004 10:58 tarihinde demiş ki:
göbek eritmenin en kısa yolu nedir ya yaz geldi ve bende baya bi göbek olustu kızın ye iç yat hesabi yaptimda biras e malum iş yerindede hareketsiz 'im bütün gün pc basinda .. aldik bi senede 20 kilo şimdi göbegi kasa cevirmem lasim şöle yanlari filamda eritmem lasim bodybuilding yapsam kac ayda sonuc alirim ? bu yaz'i gecte bi dahaki seneye ideal bi vucut olurmu 1 sene boyunca bodybuilding calissam ?

En kısa yolu bilgisayarlar muhattabını kesmektir bana güven =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha lol 500 mekik günde, ne o komando olmaya filan mı karar verdiniz zira o adamların standardından da yüksek bu :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

göbek eriyo abicim, kilo vermeniz lazım ama gerisi yalan. yok body yapcam kilolar kasa dönüşcek falan işin geyik kısmı. ha kasa dönüşür mü dönüşür ama bu sefer de gorile benzersiniz ki o da yıllar sürebilir.

4 ay önce 95 kiloydum 20 metre göbeğim vardı, şimdi 82 kiloyum hala epey bi göbeğim var. boyum 1.76, hedefim 70 kiloya düşmek. ama biliyorum ki 70 kiloya düşsem bile göbeğim kalcak, ama göbek eritme operasyonu anca düzgün kiloya ulaştıktan sonra yapılabilir. kilo vererek anca göbeği küçültebilirsiniz. ;)

yani kilo vermeden göbek eritme diye bir şey yok, unutun onu. body ile yaparsın falan diyenler de ya marstan gelmiştir, ya da spor salonlarında yatıp kalkıyodur, hatta amino hede ilaçları alıyodur.

kendimden biliyorum geçen sene 85 kiloydum 4 ay body/fitness yaptım. belki göbek bir iki santim incelmiştir, hatırlıyorum 1-2 beden daralmıştım ama göbek gitmeeez.

neymiş: önce kilo veriyomuşuz, sonra karın çalışmalarına abanıyomuşuz. hızlı kilo verirken de, kilo verme esnasında hafif karın hareketleri sarkmaları azaltır. yani yerde kablumbağ gibi sürünmeden göbek falan erimez kısacası.

ben size 4-5 ay sonra söylerim denedikten sonra, bakalım ne oluyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 17 Mayıs 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle mekik çekmelisin kardeş ben sana söliim ...valla inanmıcaksın ama geçen sene başıma geldi biraz yediklerine dikkat edip düzenli bi şekilde mekik çekince oluyo nu iş ben tam 20 günde erittim o göbeği..sabah akşam aç karnına düzenli ve tempoyu sürekli artırarak mekik çek işe yarıyo..kolay gelsin:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bendede manyak derecede oldu valla stresten 10kg aldım rahat en iyisi spor yapıp yediklerine dikkat etmek...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere saglam kilo alan kisi ne olursa olsun tam anlamiyla istedigi gibi bi vücuda kavusamiyo ne yazikki gordugum kadariyla.Bende zamaninda baya calisiodum felan sora pc le hasir nesir olduum yillar boyunca gobek yaptim daha dorusu gobek deil cikinti yok ama derim kalinlasti sanki :-p. yag hucrelerimi ne olusuo gibi 1 ayda asiri kilo verip alabiliyiorum yani yedigim direk yariyo cok igrenc bisery.mekik felan gobek eritmio gobegin altina kas yapio cok denedim bi kerede 100 we üstü mekik cekiorum anca kesio ama goruntude deisme olmuo :([signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gobek erimez ...
ama kasa cevırebılırsın ki kas da yagdan daha agır (bırım hacımde daha fazla agırlık) oldugu ıcın bellı bır ıncelme olur ...
1.yapman gereken hareketler 20 dk tempolu kosu ...
2.bacakları kırıp yere yatıyosun yarım mekık cekıyo (ust karın) (50*4)...
3.yerdesın bacakları ılerı uzatıp kendıne dogru cekerken kafanda bacaklarına dogru gıdıyo sonra ayrılıyo sonra tekrar gıdıyo (30*3)...
4.yukarda bı yerlerde yazan twist i yap (100*3)...

askerlıgı yapmadıysan askerde verdırıyolar adama gobek mobek bırakmıyolar (gercı sısıp gelenlerde var ama o ayrı) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bab sen gobegı erıtmekmı ıstıyosun?
O zaman dragon stılı takılcaksın tek care budur..
Once bone gıbı gıdıp yarım mekık cekıceksın...karnını hıssetmıyorkende gıdıp havuzda yuzuceksın...10 tur yuz kollar kopuncaya kadar ondan sonra gıt ye fazla abartmadan...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

taam beyler dun gittim konustum adam ölçtü biçti senin kilon ideal dedi ama dedi gobek ve yanlarda hafif yaglar olusmus onlara mudahele etmemis gerek dedi 4 aylik bir plan ve diet hasirlicakmiş (ben uyarmiyim o diete bilemiyom tabi) bu arada kilo 71 boy 1.77[signature][hline]nedir bu avp?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...