soldier_wd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ben geçen gün 2 yaşındaki yeğenime oyuncak bir org aldım. bi baktım acaip derecede benim ilgimi çekti hep ben çalmaya başladım falan . Bende fazla varyetesi olmayan, hatta sadece basit piyano gibi kullanabileceğim, tuş hassasiyeti olan 5 oktav bir şey Arıyorum 2. el tabii .. 200 ytl civarına mümkünmüdür büle bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 200-250$'a Yamahalar var 4-5 oktav, Synthsizer veya WorkStation degil sadece piano , Nerelisin? Bu arada Roland Juno-D veya Juno-G Elinde olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bursa ... İşe yarar dediğin aletler aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 SkyberG said: 200-250$'a Yamahalar var 4-5 oktav, Synthsizer veya WorkStation degil sadece piano , Nerelisin? Bu arada Roland Juno-D veya Juno-G Elinde olan varmı ? sahibinden.com da 500 600 civari gidiyordu bi ara 2. el çok iyi durumda olan şeyler. Ama sıfırı cidden pahalı nedense şu aralar juno-d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 klavye dediğin gibi tuş hassasiyeti falan var, 5 oktav ayrıca +3 -3 oktav ayarlanabiliyodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Lopeth said: SkyberG said: 200-250$'a Yamahalar var 4-5 oktav, Synthsizer veya WorkStation degil sadece piano , Nerelisin? Bu arada Roland Juno-D veya Juno-G Elinde olan varmı ? sahibinden.com da 500 600 civari gidiyordu bi ara 2. el çok iyi durumda olan şeyler. Ama sıfırı cidden pahalı nedense şu aralar juno-d öle yapcam sanırım bu fiyat aralıgında juno-d den iyi bişi varmı acaba biligin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bi de yamahanın mm6 si var. Millet bu aralıkta genellikle bu 2 klavye arasında gidip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sadece piyano olarak kullanıcaksan bende yamaha np30 var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Lopeth said: bi de yamahanın mm6 si var. Millet bu aralıkta genellikle bu 2 klavye arasında gidip geliyor Bizim pru aldı işte beyenmedim buttonlarını felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Lopeth said: bi de yamahanın mm6 si var. Millet bu aralıkta genellikle bu 2 klavye arasında gidip geliyor mm6 gayet güzel alet, tuşları biraz ince sadece, bu üstteki gibi angutların kafam kadar parmağı olduğu için eli sığmıyor, beceremiyor, sonra laf atıyor. juno d ile mm6 eşit klavyeler zaten, bir farkları yok yani, hangisinin tipini beğenirsen al. ki üstteki angut gibi düşünecek olursak, yamaha mm6 ve roland juno d arasında yalnızca 5cm kadar fark olup, tuş incelikleri boyları aynıdır. ama fiyatlarda bir fırlama var nedense, ben 1.050ytl'ye almıştım mm6, şimdi 1.650ytl olmuş, juno d de aynı şekilde 300-400ytl fırlamış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Evini Basarım Bak Oktar Bok Gibi Klavyen İşte Beyenmiom , Ayrıca Parmaklarım senden iyi , Anatomiye Degil Yetenege bakıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ahaha iki gün çalışıp parmak kastı herif amma gaza geldi. o zaman klavyenin sesini aç pls pls diye gelip de yalvarma bana bi daha, nah açarım bundan sonra. daha da davosa gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 tamam haklısın :D yarın sizdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar