Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye arıyorum

soldier_wd

Öne çıkan mesajlar

Ben geçen gün 2 yaşındaki yeğenime oyuncak bir org aldım. bi baktım acaip derecede benim ilgimi çekti hep ben çalmaya başladım falan . Bende fazla varyetesi olmayan, hatta sadece basit piyano gibi kullanabileceğim, tuş hassasiyeti olan 5 oktav bir şey Arıyorum 2. el tabii .. 200 ytl civarına mümkünmüdür büle bişi ?
Sosyal ağlarda paylaş

SkyberG said:
200-250$'a Yamahalar var 4-5 oktav, Synthsizer veya WorkStation degil sadece piano , Nerelisin?

Bu arada Roland Juno-D veya Juno-G Elinde olan varmı ?

sahibinden.com da 500 600 civari gidiyordu bi ara 2. el çok iyi durumda olan şeyler. Ama sıfırı cidden pahalı nedense şu aralar

juno-d
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
SkyberG said:
200-250$'a Yamahalar var 4-5 oktav, Synthsizer veya WorkStation degil sadece piano , Nerelisin?

Bu arada Roland Juno-D veya Juno-G Elinde olan varmı ?

sahibinden.com da 500 600 civari gidiyordu bi ara 2. el çok iyi durumda olan şeyler. Ama sıfırı cidden pahalı nedense şu aralar

juno-d

öle yapcam sanırım bu fiyat aralıgında juno-d den iyi bişi varmı acaba biligin?
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
bi de yamahanın mm6 si var. Millet bu aralıkta genellikle bu 2 klavye arasında gidip geliyor

mm6 gayet güzel alet, tuşları biraz ince sadece, bu üstteki gibi angutların kafam kadar parmağı olduğu için eli sığmıyor, beceremiyor, sonra laf atıyor.

juno d ile mm6 eşit klavyeler zaten, bir farkları yok yani, hangisinin tipini beğenirsen al. ki üstteki angut gibi düşünecek olursak, yamaha mm6 ve roland juno d arasında yalnızca 5cm kadar fark olup, tuş incelikleri boyları aynıdır.

ama fiyatlarda bir fırlama var nedense, ben 1.050ytl'ye almıştım mm6, şimdi 1.650ytl olmuş, juno d de aynı şekilde 300-400ytl fırlamış durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...