Qui Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Lvl 4 ve altında luck sayesinde xp kaybedioruz ama item kaybetmioruz dimi? Şimdi lvl 4 (yada altı) olsam, elimde 1,5mil değerinde bir silah, üzerimde yine ona yakın bir armor olsa. Elimdekileri düşürmediğime göre ve verilen damage büyük oranda silaha bağlı olduğuna göre; ortamı kasıp kavurabilirmiyim acaba? Off nasıl abuse edilesi bişey..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter [Bu mesaj Qui tarafından 17 Mayıs 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 warcry da bi post görmüştüm adam aynen dediklerini yapmış elnde DE bowlamı ne. 20 dakika sonra gm mesaj atmış "abuse etmeyi birak yoksa itemlarını kaybetmeni sağlarım". Bunu şikayet gibi yazmış herif foruma. millet azına mışmış sonra warcry da.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Çok saçma işte. Ben adama hak veriyorum. Arkadaşına para vermek yanlış değil, 1,5mil değerinde silah kullanmak lvl 1'lere yasak değil. Eğer bişeyi yapmamızı istemiyorlarsa bunu engelleyecek handikaplar koymaları gerek. Kınıyorum: KIN! O silahı lvl 1 birinin kullanamaması lazım mesela. İlk handikapı lvl 20'ye koymasınlar kardeşim o zaman :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 eet o aşırı saçma bişey, item kullanmak için sınırlar olması lazım... düşük levelların 2mlik itemları kullanamamaları lazım. akıl edememeleri çok saçma.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Aslında D grade olduğu için yine bişey var ama çok yetersiz. 3 fail olsa, 4.'de vursa zaten lvl 5 birini dağıtır. Hadi D grade'den önce 450k'lık silah var. Onu alsa eline yine uber olur![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Anlamadım Level 4 biri D grade item kullanabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Kullanırda devamlı fail olur saldırısı. Ama bir tuttursa zaten karşı tarafı yamultmaya yeter :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hehe denemek lazım o zaman :D ya tutarsa hesabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yok yanlis bilgilendirmisler sizi ^^ lvl 20 alti bi player d grade(yada ngrade ustu dielim biz ona) armor giydiginde nongrade en iyi armor ar sini alior sadece , arti run speedi nerdeyse yariya dusuor ayni sekilde silah ile p yada m attack nongrade max silah ayarina cekilior(ki bunlar 250k lik itemlar 450klik diil) yani abuse edilcek bi durum yok ortada dusunmusler iciniz rahat olsun :d [Bu mesaj cakeonroof tarafından 17 Mayıs 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bendemi bi sorun var son mesaj atan baal gözüküo ama cake:P heh bole bisiyi ypaan gormedim de lvl 4 ken elinde 250lik itemi olan 4 tane cinli de civarini kasip kavuruodu hehehe cohk guldumdu sona kestiydik bi arkadasla beraber adamlar baya agladiydi[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ehe benim 4 çinli leşim var :) resimlerini bile çektim bi ara koyucam siteye. ownage.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 30 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Creel, 18 Mayıs 2004 13:54 tarihinde demiş ki: bendemi bi sorun var son mesaj atan baal gözüküo ama cake:P sende değil bazen bende de oluyo[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: karakedi, 18 Mayıs 2004 13:58 tarihinde demiş ki: ehe benim 4 çinli leşim var :) resimlerini bile çektim bi ara koyucam siteye. ownage. Irkçı kedi.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yok mesajim vardi silmişler gayet kibarca ve gayet konuyla alakalı bir şekilde "o deilde sörvira noldu lan ? gene hepsi testing oldu" yazmıştım şikayetçiyim ![signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya biras sazanlama olcek ama . lvl 1 de 1 m lik silah varken . lvl1 de hp kaç oluodu?. hayır yanlış anladım sanırım lvl6 en fazla dediniz dimi. en ii set karmian sanirim . ve halfplate . ama hp den kayıp olabilir. [Nosles]-Elf Wizard-Bartz[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar