BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 msndeki hareketli smileylerimi format atmadan önce yedeklemek istiyorum. hareketli olmayanları chat logsun içindeki images klasöründe bulabiliyorum. ama hareketli olanları kurtaramıyorum. yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 burada kimse hareketli smiley kullanmayacağı için yardımcı olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 biz bitek bunnarı biliyoz (:P)(td)(tu):)-D>:D<(:D:)o::oB)-:(:? vs.vs.vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bi arkadaşına yolla yükleyince oda sana geri yollasın msnden? ben öle yapıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben bulmuştum belgelerimin içinde bi kere ama kaybettim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bu 2 klasöre, msn konuşması sırasında size gelen ve sizden giden tüm emoticonlar kaydedilmekte. said: C:Documents and SettingsPCadıLocal SettingsApplication DataMicrosoftMessengerxxxxxx@hotmail.comObjectStoreCustomEmoticons said: C:Documents and SettingsOturumadıLocal SettingsTempMessengerCache Yalnız, .dat uzantısı ile kaydedilen bu dosyaları kullanabilmek için teker teker .gif formatına çevirmeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 msn backup gibi bi program vardı ya. onlar da yapıyodu bildigim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar