BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 msndeki hareketli smileylerimi format atmadan önce yedeklemek istiyorum. hareketli olmayanları chat logsun içindeki images klasöründe bulabiliyorum. ama hareketli olanları kurtaramıyorum. yardım pls
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 burada kimse hareketli smiley kullanmayacağı için yardımcı olamazlar.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 biz bitek bunnarı biliyoz (:P)(td)(tu):)-D>:D<(:D:)o::oB)-:(:? vs.vs.vs
cenx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bi arkadaşına yolla yükleyince oda sana geri yollasın msnden? ben öle yapıodum.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben bulmuştum belgelerimin içinde bi kere ama kaybettim sonra
Phobos Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bu 2 klasöre, msn konuşması sırasında size gelen ve sizden giden tüm emoticonlar kaydedilmekte. said: C:Documents and SettingsPCadıLocal SettingsApplication DataMicrosoftMessengerxxxxxx@hotmail.comObjectStoreCustomEmoticons said: C:Documents and SettingsOturumadıLocal SettingsTempMessengerCache Yalnız, .dat uzantısı ile kaydedilen bu dosyaları kullanabilmek için teker teker .gif formatına çevirmeniz lazım
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 msn backup gibi bi program vardı ya. onlar da yapıyodu bildigim kadarıyla.
Öne çıkan mesajlar